Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #1 Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir?
Google Chrome'yi normal tıklayarak açamıyorum. Sadece yönetici olarak çalıştırırsak açılıyor ve bunun için silip yükleme kararı aldım. Nasıl silinir?
Çözüm Forse 5 Haziran 2021 Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikler > Google > Sağ tıkla > Kaldır/Değiştir.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 5 Haziran 2021 #11 y4vuzz dedi: Hızlı yazacağım diye elim birbirine girdi Genişletmek için tıkla... Tek el birbirine bağlanmaz. Artı 0 Eksi
y4vuzz dedi: Hızlı yazacağım diye elim birbirine girdi Genişletmek için tıkla... Tek el birbirine bağlanmaz.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #12 Arkadaşlar ben şuracıkda baskıdan ölsem hoşunuza gidecekmi Artı 0 Eksi
KS KS Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 5 Haziran 2021 #13 Glade dedi: Anladım. Genişletmek için tıkla... Sildim yükledim ama bende youtube music vardı uygulamasını tekrar nasıl indirebilirim ve Youtubenın kendi uygulaması vardı nasıl indircem ? Artı 0 Eksi
Glade dedi: Anladım. Genişletmek için tıkla... Sildim yükledim ama bende youtube music vardı uygulamasını tekrar nasıl indirebilirim ve Youtubenın kendi uygulaması vardı nasıl indircem ?
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 5 Haziran 2021 #14 Bende yazdıktan sonra araştırmaya başladım. Ama öyle bir söz öbeği görmedim. Bağlamak, birleştirmek anlamına geliyor. El, tek olduğu için bence bağlanmaz. Parmak deseydi olurdu ama. Artı 0 Eksi
Bende yazdıktan sonra araştırmaya başladım. Ama öyle bir söz öbeği görmedim. Bağlamak, birleştirmek anlamına geliyor. El, tek olduğu için bence bağlanmaz. Parmak deseydi olurdu ama.
GreenWarrioR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 469 5 Haziran 2021 #15 Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Google Chrome > Sağ Tık > Kaldır/Değiştir (Belki sende sadece Kaldır yazısı vardır.) Eğer tekrardan yüklemek istersen bu linke tıklayabilirsin. Artı 0 Eksi
Denetim Masası > Programlar ve Özellikler > Google Chrome > Sağ Tık > Kaldır/Değiştir (Belki sende sadece Kaldır yazısı vardır.) Eğer tekrardan yüklemek istersen bu linke tıklayabilirsin.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 5 Haziran 2021 #16 HataVerenGuncelleme dedi: Bende yazdıktan sonra araştırmaya başladım. Ama öyle bir söz öbeği görmedim. Bağlamak, birleştirmek anlamına geliyor. El, tek olduğu için bence bağlanmaz. Parmak deseydi olurdu ama. Genişletmek için tıkla... Lafın gelişi söylemiş. Artı 0 Eksi
HataVerenGuncelleme dedi: Bende yazdıktan sonra araştırmaya başladım. Ama öyle bir söz öbeği görmedim. Bağlamak, birleştirmek anlamına geliyor. El, tek olduğu için bence bağlanmaz. Parmak deseydi olurdu ama. Genişletmek için tıkla... Lafın gelişi söylemiş.
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 5 Haziran 2021 #17 Glade dedi: Lafın gelişi söylemiş. Genişletmek için tıkla... Şakasına yazdım zaten. Artı 0 Eksi