Siyah renk yok Chrome'da. Şaka gibi, sekme çubuğunu siyah yapıyorum ve alta Uzay koleksiyonundan resim koyuyorum. Ben öyle tam siyah renk gösteriyorum.
Siyah renk yok Chrome'da. Şaka gibi, sekme çubuğunu siyah yapıyorum ve alta uzay koleksiyonundan resim koyuyorum. Ben öyle tam siyah renk gösteriyorum.
Siyah renk yok Chrome'da. Şaka gibi, sekme çubuğunu siyah yapıyorum ve alta uzay koleksiyonundan resim koyuyorum. Ben öyle tam siyah renk gösteriyorum.
Customize your browser with themes from the Chrome Web Store.
chromewebstore.google.com
Hocam bu linke gidin zaten choremun kendi web Store'si buradan arama yerine Black, Dark yazınca önünüze çeşit çeşit temalar gelir istediğinizi secersiniz olur biter simsiyah olur Chrome'unuz.
Mesela Into The Black Hole - True Amoled Black Theme - Chrome Web Store
Hocam bu linke gidin zaten choremun kendi web Store'si buradan arama yerine Black, Dark yazınca önünüze çeşit çeşit temalar gelir istediğinizi secersiniz olur biter simsiyah olur Chrome'unuz.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Eğer başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.