Someone Else Megapat Katılım 22 Mart 2015 Mesajlar 377 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar bir sorunum var. Kaç gündür uğraşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi, uzantı bir şekil bilgisayarıma bulaştı silemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2015
Arkadaşlar bir sorunum var. Kaç gündür uğraşıyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi, uzantı bir şekil bilgisayarıma bulaştı silemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #2 Önce portalsepetini temizlemeniz gerekiyor. Direkt olarak kaldıramazsınız: [Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal
Önce portalsepetini temizlemeniz gerekiyor. Direkt olarak kaldıramazsınız: [Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Mayıs 2015 #3 Chrome NB Search ve Search All Uzantıları Silinmiyor | Technopat Sosyal Chrome NB Search Uzantısını Kaldırma | Technopat Sosyal Buradaki kişilerde aynı sorunu yaşamış ancak ben görmediğim için yardım edemedim. Eğer gören olursa kbu konuyu takip etsin. ________ @Someone Else İmzamdaki sistem tarama 1 ve 2 sonuçları paylaşın. Samet'in de verdiği bağlantıdan 2. ve 3. şıklar zaten istediklerimdir yani sonuçları paylaşın ona göre çözüm önerelim. Ayrıca Win 7'den vazgeçin.
Chrome NB Search ve Search All Uzantıları Silinmiyor | Technopat Sosyal Chrome NB Search Uzantısını Kaldırma | Technopat Sosyal Buradaki kişilerde aynı sorunu yaşamış ancak ben görmediğim için yardım edemedim. Eğer gören olursa kbu konuyu takip etsin. ________ @Someone Else İmzamdaki sistem tarama 1 ve 2 sonuçları paylaşın. Samet'in de verdiği bağlantıdan 2. ve 3. şıklar zaten istediklerimdir yani sonuçları paylaşın ona göre çözüm önerelim. Ayrıca Win 7'den vazgeçin.