Acılı_menemen Femtopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarı her kapatıp açtığımda tekrar Google hesabıma giriş yapmam gerekiyor ayarlardan baktım olmuyor düzelmiyor.
Bilgisayarı her kapatıp açtığımda tekrar Google hesabıma giriş yapmam gerekiyor ayarlardan baktım olmuyor düzelmiyor.
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #2 Acılı_menemen dedi: Bilgisayarı her kapatıp açtığımda tekrar Google hesabıma giriş yapmam gerekiyor ayarlardan baktım olmuyor düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Senkronizasyon açık mı?
Acılı_menemen dedi: Bilgisayarı her kapatıp açtığımda tekrar Google hesabıma giriş yapmam gerekiyor ayarlardan baktım olmuyor düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Senkronizasyon açık mı?
Acılı_menemen Femtopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Temmuz 2021 #3 Metonoktaexe dedi: Senkronizasyon açık mı? Genişletmek için tıkla... açık