C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 8 Ocak 2024 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapacak bir şey yok gibi. Ram kullandıkça eskisini silmiyor leak sorunu var bildiğin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yapacak bir şey yok gibi. Ram kullandıkça eskisini silmiyor leak sorunu var bildiğin.
PoLyNa Kilopat Katılım 17 Şubat 2017 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri işlemci: i5 11400f ekran kartı: gtx 1060 6gb 32gb ram: corsair vengeance rgb sl 3600mhz cl18 Cinsiyet Erkek Meslek vfx editörü - after effects - blender 8 Ocak 2024 #12 Emir Bozat dedi: Şu an böyle. Eki Görüntüle 2078153 Yok kullanmıyorum hocam. Eki Görüntüle 2078156 Sadece bilgisayarı aldığım zaman kurulu gelen McAfee'nin uzantısı var AdBlock kullanmıyorum. Attım hocam yukarıdakı arkadaşın cevabına oradan bakabilirsiniz. Alt görec cubugundada bunlar acık. Eki Görüntüle 2078157 Genişletmek için tıkla... acaba antivirüs veya farklı bir program google'un bellek kullanımını kısıtlıyor olabilir mi? ama antivirüsde aktif değil çok garip bilemedim sanal bellek ile alakalı olabilir mi acaba? sanal belleği arttırmayı deneyebilirsiniz.
Emir Bozat dedi: Şu an böyle. Eki Görüntüle 2078153 Yok kullanmıyorum hocam. Eki Görüntüle 2078156 Sadece bilgisayarı aldığım zaman kurulu gelen McAfee'nin uzantısı var AdBlock kullanmıyorum. Attım hocam yukarıdakı arkadaşın cevabına oradan bakabilirsiniz. Alt görec cubugundada bunlar acık. Eki Görüntüle 2078157 Genişletmek için tıkla... acaba antivirüs veya farklı bir program google'un bellek kullanımını kısıtlıyor olabilir mi? ama antivirüsde aktif değil çok garip bilemedim sanal bellek ile alakalı olabilir mi acaba? sanal belleği arttırmayı deneyebilirsiniz.
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 8 Ocak 2024 #13 PoLyNa dedi: acaba antivirüs veya farklı bir program google'un bellek kullanımını kısıtlıyor olabilir mi? ama antivirüsde aktif değil çok garip bilemedim Genişletmek için tıkla... Vallahi bende bilemedim hocam.
PoLyNa dedi: acaba antivirüs veya farklı bir program google'un bellek kullanımını kısıtlıyor olabilir mi? ama antivirüsde aktif değil çok garip bilemedim Genişletmek için tıkla... Vallahi bende bilemedim hocam.
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 8 Ocak 2024 #14 Spotify Hardware Acceleration: What Is It? Web sürümünde ayarlarda bu varsa deneyebilirsin kapatırsan daha az ram kullanır.
Spotify Hardware Acceleration: What Is It? Web sürümünde ayarlarda bu varsa deneyebilirsin kapatırsan daha az ram kullanır.
GsFrankenstein Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 425 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI b650 carbon wifi - AMD ryzen 7 7700 - Samsung 990 pro 1 Tb - Gskıll flare x5 (2x16) - Galax 4080 - FPS hydro g pro 1000W 80+ Gold ATX 3.0 PCIe 5 Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #15 Bu sorun bende de var Instagram ve bir sitede daha yaşadım. Sorun Chrome de sanırım.