Google Chrome PC'de virüs var bildirimi nedir?

patlıcan567

Centipat
Herkese merhaba, Chrome girdiğimde virüs var veya bulundu diyor bazen 2 gün önce de 50000 dolar kazandın demesi anormalik var normal midir?

Ekran görüntüsü 2024-09-22 165026.png

Yanlış bilgi
Herkese merhaba, Chrome girdiğimde virüs var veya bulundu diyor bazen 2 gün önce de 50000 dolar kazandın demesi anormalik var normal midir?

Eki Görüntüle 2315672

Bu tür linkler Chrome'un sponsorlu reklamlarıdır. Bu tür bildirimler almak istemiyorsanız:

Ayarlar > sistem > bildirimler ve eylemler > aşağıya kaydırın ve Google Chrome'u bulun. Daha sonra bildirimleri kapatın.

Tamam ama saçma Google'nin böyle yapması.

Google yapmiyor, saçma reklamlara tıklamışsınız ya da link yönlendirmelerindeki yerlere bildirim izini vermişsiniz, tamamen sizin hatanız.

Google böyle yapmıyor, bir siteye bildirim izni vermişsiniz o yüzden böyle linkler geliyor. Bildirimleri kapatabilirsiniz.

Bildirimlere baktım izin verirmiş galiba bizimki izin vermiş.

Google yapmiyor, saçma reklamlara tıklamışsınız ya da link yönlendirmelerindeki yerlere bildirim izini vermişsiniz, tamamen sizin hatanız.

Bana da diyor abi virüs mesajarı geliyor kendisi gene izinleri vermiş.

Onun hatası değil, yeni bir hesap açınca otomatik geliyor bu tür mesajlar. Küçükken tabletim olduğunda bu tür reklamlar resmen spam atardı tabletime, tablet öyle yavaşladı ki patlar diye korktum. Daha bir tane uygulamaya bile girmemiştim.

Zar zor kapattım Chrome'un bildirimlerini.

Yeni bir hesap açınca otomatik geliyor bu tür mesajlar derken? Hesaptan kastınız ne?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı