Çözüldü Google Chrome Reklam Virüsü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Öncelikle kullandığın eklentileri gözden geçir, gereksiz gördüğün eklentileri kaldır. Aynısını bilgisayarın içinde yap, Program ekle ve ya kaldırdan gereksiz uygulamaları kaldır. Sonrasında kullandığınız bir anti-virüs programı varsa onunla taratın(Tercihen Kaspersky).

İndirme linkini atabilirmisiniz?
Hocam bu dediğinizin tek amacı ekrana reklam çıkartmak mı?
Google aramalarındaki sonuçlar olsun veya internet sayfalarındaki reklam olsun, virüsün istediği reklam servisini kullanıyor ve bu sayede istediği reklamları gösteriyor. Bu virüsler genelde crackli program indirme sitelerine girdiğinizde arkaplanda sessiz bir şekilde iniyor veya uygulama yoluyla bulaşıyor. Kaspersky genelde bunları anında yakalıyor ve engelliyor.

Merhaba,
Google Chrome kullanıyorum ve fotoğraftaki gibi saçma sapan reklamlar sürekli rahatsız ediyor. Bundan kurtulmanın bir yolu yok mu?

Eki Görüntüle 992503
Hayır bu virüs diye biliyorum. Normalde bu reklamlar Google reklamları değil. Kaspersky ile tam tarama yapın. Ayrıca uBlock Origin'i kesinlikle tavsiye ediyorum. Çerezleri vb. temizlemeyi unutmayın.

Virüs taramasını yaptım Bir sonuç çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…