Spilner Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #1 Google Chrome'de herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda, normale göre geç yükleniyor. Arada düzeliyor fakat 2-3 sekme açınca tekrarlanıyor ve diğer tarayıcılarda böyle bir sıkıntı yok. Silip yükledim ama yine aynı sorun. Çözümü nedir acaba bunun?
Google Chrome'de herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda, normale göre geç yükleniyor. Arada düzeliyor fakat 2-3 sekme açınca tekrarlanıyor ve diğer tarayıcılarda böyle bir sıkıntı yok. Silip yükledim ama yine aynı sorun. Çözümü nedir acaba bunun?
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2018 #2 Chrome kullandığım zaman donanım ivmesini kapatmam önerilmişti bana benzer sorun için. Gelişmiş ayarlardan bulabilirsiniz.
Chrome kullandığım zaman donanım ivmesini kapatmam önerilmişti bana benzer sorun için. Gelişmiş ayarlardan bulabilirsiniz.
Enes Kaan_ Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2018 #3 RAM kullanımı konusunda Chrome gerçekten lider. Eğer Raminiz düşükse Opera öneririm.
Spilner Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #4 Enes Kaan_ dedi: RAM kullanımı konusunda Chrome gerçekten lider. Eğer Raminiz düşükse Opera öneririm. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM var. Alışkanlık bu zamana kadar Chrome kullanıyordum.
Enes Kaan_ dedi: RAM kullanımı konusunda Chrome gerçekten lider. Eğer Raminiz düşükse Opera öneririm. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM var. Alışkanlık bu zamana kadar Chrome kullanıyordum.
Enes Kaan_ Kilopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2018 #5 Spilner dedi: 8 GB RAM var. Alışkanlık bu zamana kadar Chrome kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... CCleaner yükleyip tarayıcınızın önbelleğini temizleyin. Birikmiş dosyalar sorunlara neden olabilir.
Spilner dedi: 8 GB RAM var. Alışkanlık bu zamana kadar Chrome kullanıyordum. Genişletmek için tıkla... CCleaner yükleyip tarayıcınızın önbelleğini temizleyin. Birikmiş dosyalar sorunlara neden olabilir.