Google Chrome Search App By Ask v2 Virüsü

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar düne kadar böyle bir sorun yoktu, dün ortaya çıktı, bende acaba virüs mü yedim deyip sistemi geri aldım, fakat hiçbir değişiklik olmadı.Bu kişi 1 Kişi2 yi falan nasıl kaldırabilirim?Daha önce yaşamış olan var mı? Ve bazen Kişi1 bazende Kişi2 oluyor resimlerde gördüğünüz Kişi 1 kısmı.

Ayrıca bazen bir istek geliyor, ask by app v2 gibi bir şey, bilgisayarınıza yüklemek istiyor falan filan gibisinden.Bende iptale basıyorum.Uzantı isteği arada sırada geliyor. Ve geldiği zamanki durum şöyle
uzantı.jpg

uzantı1.jpg
uzantı2.jpg

Uzantılarda bir uzantı ekli değil.Chrome'u silip tekrar yükledim.Ancak sonuç değişmedi.
1.jpg

Düzenleye bastığımda Kişi1'in adını değiştirebiliyorum, simgesini de değiştirebiliyorum
2.jpg

Kaldır'a bastığımda ise durum şöyle,
3.jpg

Tekrar kaldır'a tıkladığım zaman, tüm sekmeleri kapatıp şu sekmeyi açıyor.
4.jpg

Giriş yapmamı istiyor, ve sanki chrome sıfırlanıyor.Facebook, Twitter, Youtube gibi yukarıya eklediğim kısayollar kaybolmuş oluyor.Giriş yaptıktan sonra ise
5.jpg

Ve tekrar Chrome 0'lanıyor. Technopat'a giriş yapmış haldeydim kaldıra bastıktan sonra Technopat'tan otomatik çıkmış oluyor. Ve şunu fark ettim. Kaldıra bastıktan sonra şu uzantı isteği geliyor. Evet arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bu şeyden kurtulmak için? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @SypeR @MF

Denetim Masası;
6.jpg

7.jpg

Sadece Chrome açıkken görev yöneticisi ;
8.jpg

Arkadaşlar gerçekten yardım ederseniz çok memnun olacağım. Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum, tek çözüm format mı? Ne yapmam gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 kişi 2 kişi onlar yeni güncelleştirme ile geldi. Niye kaldırmak istiyorsunuz ki? Hiçbir sorun teşkil etmiyorlar. Şu anda güncel bütün Google Chrome'larda var bu olay. Gmail girerseniz adınız yazar.

Search App by Ash v2 eklentisini kaldırmak için sanırım basit bir yöntem var. Program ekle kaldır üstündeki "Clownfish by Skype" yazılımını kaldırman yeterli olacaktır. Bir de işlemleri alttaki "Tüm kullanıcıların işlemlerini göster" aktif iken çekip atarsan daha detaylı bilgi verebiliriz.

Kişi1 Kişi2 doğal durum demişsiniz, teşekkürler. O zaman artık onla problemim kalmadı. Search App by Ask v2 de ekli değil. Sadece istek geliyor ve reddediyorum. Ama nereye kadar gelecek bu istek? Ayrıca Clownfish by Skype eklentisi uzun zamandır yüklü fakat şu by ask v2 dünden beri gelmeye başladı.

Görev yöneticisi;

9.jpg
10.jpg

Teşekkürler sorun halloldu. Ayrıca sizden bir ricam var. Çok fazla hesap açmak gibi bir sebepten 11 şubata kadar diğer hesabım engellendi. Fakat bunu kuralları bilmeden yapmıştım. Mesela virgülden sonra boşluk bırakmadığım için günlük engel aldığımda hemen yeni hesap açmıştım gibi gibi. 11 Şubat çok uzun bir süre, bu hesabı da Facebook ile bağlanarak açtım çünkü mecbur kaldım. Acaba Zaker isimli hesabımın engelini kaldırabilir misiniz? Cidden çok uzun bir süre 11 şubata kadar benimde sosyalde takılmaktan başka yapacak bir şeyim yok.

Şimdiden teşekkürler her şey için.

@SypeR yanıt vermediniz? Sizi bekliyorum.

Mesajınızı şimdi görüyorum. Zaker ve Brin adlı hesablarınızı Facebook ile giriş yaptığınızdan dolayı Brin Brin adlı hesabınızla birleştiriyorum. Ceza süresi olarak iki üç kere açmanızdan kaynaklı olarak sürede uzatmaya gidilmiş. Benim düşürme gibi bir şansım yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı