Google Chrome sekme değiştirince ekranda diğer sekmeler kalıyor

Devolve

Hectopat
Selam, Google Chrome üzerinde sekme değiştirdiğimde önceki sekmeden kalıntılar gözüküyor yeni sekmede. Yani örneğin YouTube açıkken Technopat Sosyal'e girdiğimde ekranın kenarlarında hala daha YouTube'dan bir şeyler gözüküyor. Bu sorunu önceden de yaşıyordum fakat kendi kendine düzelmişti, geçen yaptığım Windows güncellemesinden sonra ise tekrar olmaya başladı. Nasıl çözebilirim? Monitörde veya ekran kartında sorun olabilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam aynı sorun bende de var. Tahminimce Google tarafından kaynaklanan yazılımsal bir hata. Kısa süre içerisinde çözerler diye düşünüyorum. Korkmanıza gerek yok.

aynı problemi yaşıyorum umarım düzeltirler

Hayır düzelmemişti.
Şu an o şekilde mi kullanıyorsunuz?

Ben de 3 gün önce yeni bir işlemciye geçtim ve Windows 10 yerine Windows 11 kurdum. Bu sorun da 3 gündür var. İşlemciyle ya da Windows 11'e geçmemle alakalı olabilir.

Sorun bende de devam ediyor çok can sıkıcı çözüldü mü? Bir gelişme var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun bende de devam ediyor çok can sıkıcı çözüldü mü? Bir gelişme var mı?
Bende de devam ediyor, bir çözüm yok sanırım. Donanım ivmesini kapattım, açtım; performans ayarlarını değiştirdim yine de aynı. Ekran kartı sürücülerini güncelledim, bazı ayarları değiştirdim ama yine de aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…