Google Chrome ses az geliyor

ozturkediz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attım. Windows 11'den Windows 10'a geçtim, sonra Chrome yükledim ama Chrome da bir video açtığımda ses az geliyor. Microsoft Edge de sıkıntı yok ama Chrome da var, ses düzeyi karıştırıcısında da Full sesi ama sesi hala az geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma format attım. Windows 11'den Windows 10'a geçtim, sonra Chrome yükledim ama Chrome da bir video açtığımda ses az geliyor. Microsoft Edge de sıkıntı yok ama Chrome da var, ses düzeyi karıştırıcısında da Full sesi ama sesi hala az geliyor.
Chrome için ses düzeyini ayarlayabildiğin eklenti mevcut mağazalarda. İstersen indirip dene.

Dizüstü bilgisayar mı kullanıyorsun? Bazı dizüstü bilgisayarlar, mikrofon erişimi olan uygulama açınca sesi artıran efekt vb. kısıyor. Eğer böyle bir durum varsa, Chrome'un mikrofon erişimi verdiğin siteleri sıfırlamayı deneyin. Gizlilik ayarlarından tüm mikrofon erişimini de kapatabilirsiniz. Ayrıca aynı anda birden fazla ses çalan uygulama açıksa, en son açılan uygulamanın sesini boğuklaştırabiliyor.

Kod:
chrome://settings/content/microphone

2023-02-15_02-28.png

Bu sorunu çözen ses sürücüleri var. Ama çoğu dizüstü bilgisayar, güncellemeleri artık Windows update üzerinden sunuyor. Onaylanmış sürücü tarafındaki denetimleri yetersiz olduğundan, siz yeni sürücü yükleseniz de bazen eski sürücüyü kurabiliyor. Bunu önlemek için de bağlantıda önerdiğim sürücü gizleme yöntemi uygulayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı