6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 22 Mayıs 2017 #1 Google Chrome'da şifrelerimi kaydetmek için LastPass kullanıyordum ancak 60 günlük bir deneme sürümü varmış meğer daha yeni öğrendim ve bitmek üzere. Ücretsiz bir şifre kaydetme servisi var mı?
Google Chrome'da şifrelerimi kaydetmek için LastPass kullanıyordum ancak 60 günlük bir deneme sürümü varmış meğer daha yeni öğrendim ve bitmek üzere. Ücretsiz bir şifre kaydetme servisi var mı?
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 22 Mayıs 2017 #2 Google hesabınızı kullansanız? passwords.google.com olması lazım. LG-H850 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
Google hesabınızı kullansanız? passwords.google.com olması lazım. LG-H850 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
E excess Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 278 23 Mayıs 2017 #3 Norton Identity Safe öneririm. Hem'de büyük ve güvenilir bir şirketin ürünü. Password Manager - Norton Identity Safe
Norton Identity Safe öneririm. Hem'de büyük ve güvenilir bir şirketin ürünü. Password Manager - Norton Identity Safe
6 68077 Megapat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 497 Çözümler 1 31 Mayıs 2017 #4 Kaspersky'ın ücretsiz password managerını indirdim, hem bilgisayar uygulaması da var oradan kilitlediğinizde tarayıcıda çalışmıyor.
Kaspersky'ın ücretsiz password managerını indirdim, hem bilgisayar uygulaması da var oradan kilitlediğinizde tarayıcıda çalışmıyor.