Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 5 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar, Google Chrome'u siliyorum yeniden geliyor. Bilgisayarı kapatmadan önce Firefox yüklüyorum "Mozilla xpcom cannot load" diyor yüklüyorum o gün kullandıktan sonra yine başa sarıyoruz. Chrome tekrar geri gelmiş Mozilla tekrar bozulmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2019
Arkadaşlar, Google Chrome'u siliyorum yeniden geliyor. Bilgisayarı kapatmadan önce Firefox yüklüyorum "Mozilla xpcom cannot load" diyor yüklüyorum o gün kullandıktan sonra yine başa sarıyoruz. Chrome tekrar geri gelmiş Mozilla tekrar bozulmuş.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #2 Revo Uninstaller ile gelişmiş taramayı kullanarak ve çıkan sonuçların tümünü silerek kaldır. Firefox'u da kaldır.
Revo Uninstaller ile gelişmiş taramayı kullanarak ve çıkan sonuçların tümünü silerek kaldır. Firefox'u da kaldır.
retiredtechnpt Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 1.894 Makaleler 6 Çözümler 12 5 Ağustos 2019 #3 Chrome: Deepfreez gibi bir program yüklü mü?