Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #1 Arkadaşlar burada veya Facebook'ta daha doğrusu herhangi bir sitede takılırken hata veriyor. Bu hata bazen veriyor. Daha yeni format attım. İşletim sistemi Windows 8.1.
Arkadaşlar burada veya Facebook'ta daha doğrusu herhangi bir sitede takılırken hata veriyor. Bu hata bazen veriyor. Daha yeni format attım. İşletim sistemi Windows 8.1.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #2 CCleaner ile bir temizlik yapıp dene.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2015 #3 Flash player'ı ve Java'yı güncelle. CCleaner ile temizlik yapmayı dene. Bir de altta "Bunu çok sık görüyorsanız, şunları deneyin: öneriler." yazan yere tıklayıp oradaki çözümlere bakın.
Flash player'ı ve Java'yı güncelle. CCleaner ile temizlik yapmayı dene. Bir de altta "Bunu çok sık görüyorsanız, şunları deneyin: öneriler." yazan yere tıklayıp oradaki çözümlere bakın.