U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarımda Chrome 32 bit yüklüydü, bazen arama yapmıyordu. Chrome 64 bit yükleyeyim dedim ama kurduktan sonra Chrome açınca siyah ekran çıkıyor, düzelmiyor. Sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
Arkadaşlar bilgisayarımda Chrome 32 bit yüklüydü, bazen arama yapmıyordu. Chrome 64 bit yükleyeyim dedim ama kurduktan sonra Chrome açınca siyah ekran çıkıyor, düzelmiyor. Sorun nedir ve nasıl düzeltebilirim?
cihandar Kilopat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 25 19 Haziran 2021 #2 Buranın geleneğine uzağım bu tür geç mesajlara geç cevap vermek nasıl karşılanıyor bilmiyorum sorunun cevabını bulmak için şunları soralım; 1. Hiç kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? 2. İşletim sistemin nedir? 3. Kaç GB RAM'e sahipsin? Artı 0 Eksi
Buranın geleneğine uzağım bu tür geç mesajlara geç cevap vermek nasıl karşılanıyor bilmiyorum sorunun cevabını bulmak için şunları soralım; 1. Hiç kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? 2. İşletim sistemin nedir? 3. Kaç GB RAM'e sahipsin?
KS KS U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 cihandar dedi: Buranın geleneğine uzağım bu tür geç mesajlara geç cevap vermek nasıl karşılanıyor bilmiyorum sorunun cevabını bulmak için şunları soralım; 1. hiç kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? 2. İşletim sistemin nedir? 3. Kaç GB RAM'e sahipsin? Genişletmek için tıkla... 15 20 defa deneme sonucunda yükleyebildim sorunsuz teşekkür ederim Artı 0 Eksi
cihandar dedi: Buranın geleneğine uzağım bu tür geç mesajlara geç cevap vermek nasıl karşılanıyor bilmiyorum sorunun cevabını bulmak için şunları soralım; 1. hiç kaldırıp tekrar kurmayı denedin mi? 2. İşletim sistemin nedir? 3. Kaç GB RAM'e sahipsin? Genişletmek için tıkla... 15 20 defa deneme sonucunda yükleyebildim sorunsuz teşekkür ederim