Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Temmuz 2014 #11 Güvenli modda dene silemediklerini. Dediklerimi doğru yaparsan düzelir. Metin belgesine baktığımda zaten dediklerimi yapmadığını görüyorum.
Güvenli modda dene silemediklerini. Dediklerimi doğru yaparsan düzelir. Metin belgesine baktığımda zaten dediklerimi yapmadığını görüyorum.
Jok Hectopat Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 176 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #12 Murat5038 dedi: Güvenli modda dene silemediklerini. Dediklerimi doğru yaparsan düzelir. Metin belgesine baktığımda zaten dediklerimi yapmadığını görüyorum. Genişletmek için tıkla... Beceremedim, dosyaları sildim ancak olmamış. Biraz daha uğraşacağım olmazsa format atacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada siz ( MuratAbiGF ) misiniz?
Murat5038 dedi: Güvenli modda dene silemediklerini. Dediklerimi doğru yaparsan düzelir. Metin belgesine baktığımda zaten dediklerimi yapmadığını görüyorum. Genişletmek için tıkla... Beceremedim, dosyaları sildim ancak olmamış. Biraz daha uğraşacağım olmazsa format atacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada siz ( MuratAbiGF ) misiniz?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 10 Temmuz 2014 #13 Ok, Hayır değilim.
Jok Hectopat Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 176 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2014 #14 Murat5038 dedi: Ok, Hayır değilim. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için çok sağ olun