Google Chrome tekrar yüklenmiyor

343044

Hectopat
Bir süre önce Google'ı kaldırdım. Lâkin geri yükleyecekken bilgisayarınızda daha yeni bir sürümü var gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm klasörlerini sildiniz mi? Bunlar benim bildiğim bazı konumlar:
  • C:\program files (X86)\google
  • C:\program Files\Google

• C:\program files (X86)\google klasörünü buldum. Sildim ve tekrar denedim fakat olmadı. Diğer klasörü önceden ben silmiştim. Google'ı zaten kısayoldan dosya konumuna gelerek silmiştim. Regeditte de vardı fakat silinmiyordu. Ne yapabilirim hata devam ediyor?
Disk Temizleme'den de Geçici Dosyalar'ı kaldırmıştım.

@siriius yönlendirebileceğiniz bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
  • C:\program files (X86)\google klasörünü buldum. Sildim ve tekrar denedim fakat olmadı. Diğer klasörü önceden ben silmiştim. Google'ı zaten kısayoldan dosya konumuna gelerek silmiştim. Regeditte de vardı fakat silinmiyordu. Ne yapabilirim hata devam ediyor?
Disk Temizleme'den de Geçici Dosyalar'ı kaldırmıştım.

@siriius yönlendirebileceğiniz bir fikriniz var mı?
Kayıt defterinde ne hata verdi?

Kayıt defterinde ne hata verdi?

Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Google ve Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Google'ı silerken "Anahtar silinirken hata" diyordu.
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Google ve Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Google'ı silerken "Anahtar silinirken hata" diyordu.
Herhangi bir uygulama yok mu Google ile bağlantısı olan tüm klasör, dosyaları silebileceğim? @siriius

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı