TeknikMan Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #1 Chrome açılmıyor. Hata filan vermiyor, basıyorum direk açılmıyor. Şifrelerim olduğu için de silemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Chrome açılmıyor. Hata filan vermiyor, basıyorum direk açılmıyor. Şifrelerim olduğu için de silemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #2 TeknikMan dedi: Chrome açılmıyor. Hata filan vermiyor, basıyorum direk açılmıyor. Şifrelerim olduğu için de silemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olay görüntüleyicisine girin Windows günlüklerine gelin uygulamalara tıklayın saate göre hata verdiyse oradan çıkar tıklayıp hata kodunu paylaşın.
TeknikMan dedi: Chrome açılmıyor. Hata filan vermiyor, basıyorum direk açılmıyor. Şifrelerim olduğu için de silemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Olay görüntüleyicisine girin Windows günlüklerine gelin uygulamalara tıklayın saate göre hata verdiyse oradan çıkar tıklayıp hata kodunu paylaşın.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #3 Şifrelerini ayarlardan al, sil yeniden yükle.
Dr4gon Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 91 13 Mayıs 2023 #4 TeknikMan dedi: Chrome açılmıyor. Hata filan vermiyor, basıyorum direk açılmıyor. Şifrelerim olduğu için de silemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girip oradan Chrome ile alakalı her şeyi kapatıp dener misiniz bir keresinde aynı sorun başıma geldi ve böyle çözdüm.
TeknikMan dedi: Chrome açılmıyor. Hata filan vermiyor, basıyorum direk açılmıyor. Şifrelerim olduğu için de silemiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisine girip oradan Chrome ile alakalı her şeyi kapatıp dener misiniz bir keresinde aynı sorun başıma geldi ve böyle çözdüm.
TeknikMan Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #5 B.Özdemir dedi: Olay görüntüleyicisine girin Windows günlüklerine gelin uygulamalara tıklayın saate göre hata verdiyse oradan çıkar tıklayıp hata kodunu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam, Windows günlükleri kısmı tam olarak nerede? Dr4gon dedi: Görev yöneticisine girip oradan Chrome ile alakalı her şeyi kapatıp dener misiniz bir keresinde aynı sorun başıma geldi ve böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Sorunum çözüldü.
B.Özdemir dedi: Olay görüntüleyicisine girin Windows günlüklerine gelin uygulamalara tıklayın saate göre hata verdiyse oradan çıkar tıklayıp hata kodunu paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam, Windows günlükleri kısmı tam olarak nerede? Dr4gon dedi: Görev yöneticisine girip oradan Chrome ile alakalı her şeyi kapatıp dener misiniz bir keresinde aynı sorun başıma geldi ve böyle çözdüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.Sorunum çözüldü.
Dr4gon Centipat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 91 13 Mayıs 2023 #6 TeknikMan dedi: Teşekkürler. Sorunum çözüldü. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar.