HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 901 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Google Chrome tıkladığım site yeni sekmede açılıyor nasıl düzeltebilirim?
ATA100222 Picopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #2 Yeni sekmede açılması büyük bir sıkıntı değil bende yeni sekmede açıyorum
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 20 Kasım 2020 #3 HikmetGven4TR dedi: Google Chrome tıkladığım site yeni sekmede açılıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu bir sıkıntı değildir.
HikmetGven4TR dedi: Google Chrome tıkladığım site yeni sekmede açılıyor nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu bir sıkıntı değildir.
HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 901 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #4 ATA100222 dedi: Yeni sekmede açılması büyük bir sıkıntı değil bende yeni sekmede açıyorum Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle değildi ben hiçbir ayar değiştirmedim. Google üzerinde gezerken siteye tıkladığımda, normal aynı sekme içinde giriyordu.
ATA100222 dedi: Yeni sekmede açılması büyük bir sıkıntı değil bende yeni sekmede açıyorum Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle değildi ben hiçbir ayar değiştirmedim. Google üzerinde gezerken siteye tıkladığımda, normal aynı sekme içinde giriyordu.
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 848 Çözümler 14 20 Kasım 2020 #5 Google arama ayarlarında aşağıda bulunan görseldeki gibi bir tik mevcutsa kaldırın.
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 20 Kasım 2020 #6 HikmetGven4TR dedi: Eskiden böyle değildi ben hiçbir ayar değiştirmedim. Google üzerinde gezerken siteye tıkladığımda, normal aynı sekme içinde giriyordu. Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiştir ve o güncelleme ile gelmiş bir özelliktir. Ben Yandex kullanan biriyim bende de böyle bir şey yoktu. Ama son birkaç senedir böyle. Yani bu bir sorun değil.
HikmetGven4TR dedi: Eskiden böyle değildi ben hiçbir ayar değiştirmedim. Google üzerinde gezerken siteye tıkladığımda, normal aynı sekme içinde giriyordu. Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmiştir ve o güncelleme ile gelmiş bir özelliktir. Ben Yandex kullanan biriyim bende de böyle bir şey yoktu. Ama son birkaç senedir böyle. Yani bu bir sorun değil.
HikmetGven4TR Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 901 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #7 Rootsy dedi: Google arama ayarlarında aşağıda bulunan görseldeki gibi bir tik mevcutsa kaldırın. Eki Görüntüle 744507 Eki Görüntüle 744508 Genişletmek için tıkla... Düzeldi.
Rootsy dedi: Google arama ayarlarında aşağıda bulunan görseldeki gibi bir tik mevcutsa kaldırın. Eki Görüntüle 744507 Eki Görüntüle 744508 Genişletmek için tıkla... Düzeldi.