Arsuda07 Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 302 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Herkese merhaba arkadaşlar ben sizlere yardımcı olmak için bilgisayarlarda kullanılan tüm Google Chrome kısayollarını hazırladım umarım faydalı olur. Ctrl+N : Yeni pencere açar. Ctrl+T : Yeni sekme açar. Ctrl+Shift+N : Gizli modda yeni pencere açar. Ctrl+O : Google Chrome’da yeni dosya açar. Shifte Basarak Linke Tıklamak : Linki yeni pencerede açar. Ctrl+Shift+T : Son kapadığınız sekmeyi açar. Ctrl+1 – Ctrl+2 : Sekmeler arası geçişi sağlar. Kaçıncı sekmeye gitmek istiyorsanız o sayıyı tuşlayınız. Ctrl+9 : Son kullandığınız sekmeyi açar. Ctrl+Tab : Bir sonraki sekmeye gider. Alt+F4 : Açılı olan pencereyi kapatır. CTRL+W : Açılı olan sekmeyi kapatır. Alt+Home : Ana sayfanızı açar. Alt + F : Özelleştirme panelini açar. CTRL+Shift+B : Bookmarkları kapatır. Ctrl+H : Geçmişi açar. Ctrl+J : İndirilenleri açar. Shift+Esc : Görev Yöneticisini açar. F6 : Adres çubuğunu aktif hale getirir. CTRL+Shift+J : Geliştirici Araçlarını açar. Ctrl+Shift+Delete : Tarama verilerini temizleme ekranını açar. F1 : Yardım bölümünü yeni sekmede açar. CTRL ve + CTRL – : Sayfayı yakınlaştırır ve uzaklaştırır. CTRL+0 : Sayfa zoom’unu %100 yapar. Space : Ekranı aşağı kaydırır. Home : Sayfanın en başına götürür. End : Sayfanın en sonuna götürür.
Herkese merhaba arkadaşlar ben sizlere yardımcı olmak için bilgisayarlarda kullanılan tüm Google Chrome kısayollarını hazırladım umarım faydalı olur. Ctrl+N : Yeni pencere açar. Ctrl+T : Yeni sekme açar. Ctrl+Shift+N : Gizli modda yeni pencere açar. Ctrl+O : Google Chrome’da yeni dosya açar. Shifte Basarak Linke Tıklamak : Linki yeni pencerede açar. Ctrl+Shift+T : Son kapadığınız sekmeyi açar. Ctrl+1 – Ctrl+2 : Sekmeler arası geçişi sağlar. Kaçıncı sekmeye gitmek istiyorsanız o sayıyı tuşlayınız. Ctrl+9 : Son kullandığınız sekmeyi açar. Ctrl+Tab : Bir sonraki sekmeye gider. Alt+F4 : Açılı olan pencereyi kapatır. CTRL+W : Açılı olan sekmeyi kapatır. Alt+Home : Ana sayfanızı açar. Alt + F : Özelleştirme panelini açar. CTRL+Shift+B : Bookmarkları kapatır. Ctrl+H : Geçmişi açar. Ctrl+J : İndirilenleri açar. Shift+Esc : Görev Yöneticisini açar. F6 : Adres çubuğunu aktif hale getirir. CTRL+Shift+J : Geliştirici Araçlarını açar. Ctrl+Shift+Delete : Tarama verilerini temizleme ekranını açar. F1 : Yardım bölümünü yeni sekmede açar. CTRL ve + CTRL – : Sayfayı yakınlaştırır ve uzaklaştırır. CTRL+0 : Sayfa zoom’unu %100 yapar. Space : Ekranı aşağı kaydırır. Home : Sayfanın en başına götürür. End : Sayfanın en sonuna götürür.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 16 Mart 2023 #2 Chrome keyboard shortcuts - Computer - Google Chrome Help Learn keyboard shortcuts and become a pro at using Chrome. Windows & Linux Tab & window shortcuts Ac support.google.com Türkçe kaynak.
Chrome keyboard shortcuts - Computer - Google Chrome Help Learn keyboard shortcuts and become a pro at using Chrome. Windows & Linux Tab & window shortcuts Ac support.google.com Türkçe kaynak.
W wgattron Centipat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 İşte bunlar işime yarar.