FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 3 Şubat 2022 #1 Bilgisayarda video izlerken video kendi kendine duruyor. Film izlerken de oluyor. Google Chrome'ı sildim geri yükledim hala aynı. @Recep Baltaş
Bilgisayarda video izlerken video kendi kendine duruyor. Film izlerken de oluyor. Google Chrome'ı sildim geri yükledim hala aynı. @Recep Baltaş
BatucanCL Megapat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #2 Aynısı bende de oluyor. Acaba dedim bilgisayarım ele mi geçirdiler. Bunu Firefox tada denedim orada öye bir sorun yok.
Aynısı bende de oluyor. Acaba dedim bilgisayarım ele mi geçirdiler. Bunu Firefox tada denedim orada öye bir sorun yok.
Radialis Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #3 Garip bir durum ama bende de aynı hata mevcut sorunun ne olduğunu çözen olursa lütfen bilgilendirsin YouTube olsun Twitch olsun fark etmior video izlerken hop duraklıyor saçma bir durum.
Garip bir durum ama bende de aynı hata mevcut sorunun ne olduğunu çözen olursa lütfen bilgilendirsin YouTube olsun Twitch olsun fark etmior video izlerken hop duraklıyor saçma bir durum.