ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar, virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender kapalı. Regeditten kapatmıştım. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar, virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender kapalı. Regeditten kapatmıştım. Nasıl çözebilirim?
Mr. Enver Hectopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 760 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 6 Ağustos 2021 #2 İndirme yaparken mi sorun yaşıyorsunuz? Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 6 Ağustos 2021 #3 ikaross dedi: Arkadaşlar, virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender kapalı. Regeditten kapatmıştım. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir yerinde "sakla" seçeneği olması lazım, yine bulamazsan indirme linki kopyalayıp başka bir indirme programından dene Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Arkadaşlar, virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender kapalı. Regeditten kapatmıştım. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir yerinde "sakla" seçeneği olması lazım, yine bulamazsan indirme linki kopyalayıp başka bir indirme programından dene
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #4 ikaross dedi: Arkadaşlar, virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender kapalı. Regeditten kapatmıştım. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İndirelenlere gidip, "bu uygulamayı sakla" seçeneğine tıklayın. Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Arkadaşlar, virüs algılandı hatası veriyor. Windows Defender kapalı. Regeditten kapatmıştım. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İndirelenlere gidip, "bu uygulamayı sakla" seçeneğine tıklayın.
mzlbk Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3 25 Ağustos 2021 #5 Regedit'e girip sırasıyla; hkey local machine/software/microsoft/windows/currentversion/policies/attachments--->scan antivürüs'ü 3 yerine 1 olarak değiştirin. Artı 0 Eksi
Regedit'e girip sırasıyla; hkey local machine/software/microsoft/windows/currentversion/policies/attachments--->scan antivürüs'ü 3 yerine 1 olarak değiştirin.
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 25 Ağustos 2021 #6 Kaspersky ve Malwarebytes ile ful tarama yap sürekli hata verdiğine göre sistem dosyaları virüslü olabilir. Artı 0 Eksi
Kaspersky ve Malwarebytes ile ful tarama yap sürekli hata verdiğine göre sistem dosyaları virüslü olabilir.