M Memoli3342 Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar ilk girşimde normal olarak google ye giriyorum ama yeni sekme açmamda yahoo geliyor. Mozilla firefoxda da denedim daha ilk açılmada geliyor yahoo. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2014
Arkadaşlar ilk girşimde normal olarak google ye giriyorum ama yeni sekme açmamda yahoo geliyor. Mozilla firefoxda da denedim daha ilk açılmada geliyor yahoo. Lütfen yardım edin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Aralık 2014 #2 Arama motoru ve sağlayıcılardan tekrar Google'ı seç. Anasayfa olarak da Google'ı ayarla ayarlardan. Bir de Adwcleaner kullan.
Arama motoru ve sağlayıcılardan tekrar Google'ı seç. Anasayfa olarak da Google'ı ayarla ayarlardan. Bir de Adwcleaner kullan.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Aralık 2014 #3 Denetim masasında toolbar veya yahoo'ya ait ne varsa kaldır. Ayarlarda varsayılan arama motoru ile sekmedeki link ayarlarını değiştir.
Denetim masasında toolbar veya yahoo'ya ait ne varsa kaldır. Ayarlarda varsayılan arama motoru ile sekmedeki link ayarlarını değiştir.