Çözüldü Google Chrome yavaşlaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Dün her şey güzeldi. Sonrasında bilgisayarımı Kaspersky ile taratayım dedim ve virüs çıktı. Ardından temizlendi. Sonrasında ise Google Chrome'da yavaşlık oldu. Reklam engelleyicide virüs varmış, onu falan sildim. Daha güvenilirini indirdim. Yavaşlıktan kastım YouTube'da bir videoyu açtığımda, yön tuşları ile 5 saniye atlama yaparken gecikmesi. Yani ben yön tuşuna basıp 5 saniye ileri alıyorum, hemen ileri alınırdı eskiden ama şimdi biraz gecikiyor. Tarayıcıyı ayarlardan sıfırladım. Sorun devam ediyor. Neden olabilir?

Çözüm
kullandığınız antivirüs genelde işini iyi yapan bir antivirüs yazılımı crackli mi kullanıyorsunuz?
Hocam ücretsiz versiyonunu kullanıyorum. 30 günlük bir premium süresi mevcuttu. Sonra bitti, şuanlık ücretsiz versiyonundayım. Kendi sitesinden indirdim zaten, crack değildir.
@f3turan hocam, sorun çözüldü. Çözümü ise basit fakat sıkıntılı. Kaspersky anti virüsünü silmek zorunda kaldım. Sildikten sonra jet gibi hızlandı tekrardan. İhtiyacım olduğunda tekrar indireceğim artık, yoksa çekilecek dert değil kanser olurum dizi, video izlerken.
Aynı sorunu yaşıyorum. Konuyu takipteyim. Youtube'da 5 saniye ileri veya geri sarmak isteyince ok tuşu ile bunu gerçekleştirmem eskisine göre çok uzun sürüyor. Eskiden tıkladığım an ileri veya geri sarardı. Fakat şimdi tıkladıktan 2-3 saniye sonra sarıyor.

Youtube'da arama yerine bir şey yazınca yavaş mı yazıyor? Diğer sitelerde sıkıntı oluyor mu?

Bunu sorma sebebim, Kaspersky'ın bazı bilgisayarlarda YouTube'da sıkıntı çıkarması, daha önceden bu sorunla ilgili bir sürü insanın şikayetini duymuştum. Üstteki soruları cevaplaman netlik kazandıracak bu olaya.

Yeni indirdiğin reklam engelleyicisini silin, öyle deneyin.

Google>Ayarlar>Sistem>Kullanabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan>Kapatınız.
Eki Görüntüle 687827
Yaptım hocam dediklerinizi ama olmadı. O kısmı kapattım, kapatıp açtım tarayıcıyı. Olmadı. Sildim reklam engelleyiciyi. Olmadı
Hocam bir şey aratırken gözle görülür bir yavaşlık görmedim. Onda bir sorun yok. Benim sorunum şu. Örneğin YouTube'da bir video izliyorum, ileri sarmak istiyorum. Klavyemin yön tuşları ile birlikte 5 saniye ileri aldığım zaman normalde hiç gecikme olmadan 5 saniye atlanmış olması lazım videoda. Önceden böyleydi. Ama nedense bugün neredeyse 1 saniye geç geliyor. Yani basıyorum, 1 saniye sonra videonun atladığını görüyorum. Sizce sileyim mi antivirüsü?

kullandığınız antivirüs genelde işini iyi yapan bir antivirüs yazılımı crackli mi kullanıyorsunuz?
Hocam ücretsiz versiyonunu kullanıyorum. 30 günlük bir premium süresi mevcuttu. Sonra bitti, şuanlık ücretsiz versiyonundayım. Kendi sitesinden indirdim zaten, crack değildir.
@f3turan hocam, sorun çözüldü. Çözümü ise basit fakat sıkıntılı. Kaspersky anti virüsünü silmek zorunda kaldım. Sildikten sonra jet gibi hızlandı tekrardan. İhtiyacım olduğunda tekrar indireceğim artık, yoksa çekilecek dert değil kanser olurum dizi, video izlerken.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam cevaplarsanız sevinirim bende oda oluyor bunun sebebi nedir? Diğer sitelerde olmuyor.

Hocam cevaplarsanız sevinirim bende oda oluyor bunun sebebi nedir? Diğer sitelerde olmuyor.
Kaspersky yüzünden oluyor. Antivirüsü silince sorunum çözülmüştü. Ama tekrar yüklemiştim. Antivirüse ihtiyaç duymadığım zaman kapatıyorum Kaspersky'ı. Sizde böyle yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…