Pherimenium Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 635 Yer Antakya/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni telefona geçiş yaptım. Eski telefonumda ki yer imlerini yeni telefonuma aktarmak istiyorum. Fakat hesabımı falan girdim olmuyor. Bunun çözümü var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, yeni telefona geçiş yaptım. Eski telefonumda ki yer imlerini yeni telefonuma aktarmak istiyorum. Fakat hesabımı falan girdim olmuyor. Bunun çözümü var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.
Daniel Saddler Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #2 İki cihazda da Google hesabına giriş yapıp senkronizasyonu açmanız yeterli olacaktır.
Pherimenium Kilopat Katılım 15 Ocak 2015 Mesajlar 635 Yer Antakya/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #3 Daniel Saddler dedi: İki cihazda da Google hesabına giriş yapıp senkronizasyonu açmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... İki cihazda da hesabım aktif senkronizasyonu nereden aktif edeceğim? Dediklerini uyguladım yer imleri geldi teşekkür ederim. Konu kilit. Son düzenleme: 12 Mayıs 2019
Daniel Saddler dedi: İki cihazda da Google hesabına giriş yapıp senkronizasyonu açmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... İki cihazda da hesabım aktif senkronizasyonu nereden aktif edeceğim? Dediklerini uyguladım yer imleri geldi teşekkür ederim. Konu kilit.