Google Chrome YouTube gecikme problemi

362045

Hectopat
Selamun aleyküm. Chrome kullanırken YouTube'da yavaşlık yaşıyorum. Her şey gayet iyi. Ancak boşluk ya da herhangi bir video durdurma, ses kısma açma gibi işlemler yapınca farkedilir bir gecikme söz konusu. Bazı sitelerde seçtiğim yazıların seçilme hızı imlecime yetişmiyor.
Geçmiş ve temp dosyalar ile alakası yok. Hepsini düzenli siliyorum.

İşlemciniz nedir? Youtube konusunda bütün çözünürlüklerde bu sorunu yaşıyor musunuz? Yüksek çözünürlükte bu sorunu yaşıyorsanız işlemci kaynaklı olabilir. Seçtiğiniz yazıların hızınıza yetişememesi farenin raporlama hızından kaynaklanabilir. Bu da dolaylı yoldan yine işlemci yetersizliğinden kaynaklanır.

İşlemcim gayet yeterli. i5 4. nesil. Bazen 820M GTX GPU ile Chrome açıyorum fakat YouTube videolarındaki durdurma gecikmesinde değişiklik yok. Fare kablosuz gerçi harfleri seçim hızı önemli değil. Çok dikkatli bakmadığım sürece sıkıntı yok. Eskiden Firefox kullanırdım YouTube %100 sıkıntısızdı. Chrome geçince böyle oldu. Chromium tabanlı Edge içinde sonuçlar aynı ancak daha az farkedilir.

Aynı sorunları işlemci (i5-6200U) yük altında olunca bende yaşıyordum. O yüzden tahmin yürüttüm. Sanırım farklı bir durum var. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Aynı sorunları işlemci (i5-6200U) yük altında olunca bende yaşıyordum. O yüzden tahmin yürüttüm. Sanırım farklı bir durum var. Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Eski sürücü nedeniyle olabilir mi?

Eski sürücü nedeniyle olabilir mi?

Sürücü güncellemesinden sonra ortaya çıkan bir durum ise olabilir. Firefox sorun yaratmazken Chrome sıkıntı çıkartıyor dediğiniz için program kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çok fazla bilgim yok, o yüzden bu kadar yardımcı olabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…