Google Chrome yüklenememe hatası

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Arkadaşlar dün başlayan sorunum devam etmekte. İnternet sağlayıcımı aradım hatta sıkıntılar olabiliyor arada ama onlarda bir şey yapamadı. Resimlerden de anlayacağınız üzere güvenlik duvarı devre dışı fakat Google Chrome kurulmuyor. Komik olan ise Microsoft Edge sıkıntısız bir şekilde bağlanırken diğerleri bağlanamıyor. Mesela Origin uygulaması da Offline şuan. Google Chrome daha önce de Dns hatası vermişti, fakat kaldırdım yeniden kurmaya çalıştığım da güvenlik uyarısı veriyor.
Adsız2.png

Adsız3.png

Adsız.png

Peki gene Dns hatası verirse ne yapmalıyım ? Şu zamana kadar kullandığım Dns hiç sorun çıkarmamıştı bugüne kadar.
195.46.39.39
195.46.39.40

Sorun devam ediyor.
Adsız11.png

Yokmu bunun sebebini bilen ? Google'da araştırdım baya hepsi hemen hemen aynı. Güvenlik duvarını devre dışı bırakın vs. gibi şeyler yazmışlar. Bende ayarlar öyle zaten. İşin garip tarafı microsoft edge internete bağlanıyor ama diğer türlü bilgisayar da internet yok gibi yani. Origin bile bağlanamıyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, benim gibi bu sorunları yaşayan varsa yazdıklarımı aynen tekrarlasın.
C:\Windows\System32 klasörü içerisin de CMD dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan Komut işlemi penceresine aşağıdaki komutları sırası ile yazınız.
1 - netsh int ip reset a.txt (Komutları yazıp ENTER tuşuna basınız.)
2 - netsh winsock reset
3 - netsh winhttp reset proxy
4 - netsh advfirewall reset
5- ipconfig /flushdns
6 - Bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı