Google Chrome yüklenmiyor

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Delirmek üzereyim kasayı memlekete getirdiğimden beri sorunlar bitmiyor.
Google'yi açmak istediğimde URL hatası verdi uğraşmamak için komple dosyaları dahil her şeyi sildim. Ardından bir daha yüklemek istediğim de indiriyor fakat hiçbir şekilde yükleme yapmıyor, bu uyarıyı veriyor. İnternette araştırdım ama bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20220621_144103.jpg
    IMG_20220621_144103.jpg
    225,6 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
kullanıcı hesabınız yönetici mi?
C diskinde yeterli alan var mı?
önceki chromu'u kayıt defteri girdileri ile mi temizlediniz?
Evet hocam yönetici
C diskinde 50 GB alan var.
Silmiş olmam lazım nasıl kontrol edebiliriz?
Ayrıca internete telefonun interneti ile bağlanıyorum USB yoluyla onla alakası olabilir mi?

Evet hocam yönetici
C diskinde 50 GB alan var.
Silmiş olmam lazım nasıl kontrol edebiliriz?
Ayrıca internete telefonun interneti ile bağlanıyorum USB yoluyla onla alakası olabilir mi?

iobit uninstaller gibi araçlarla tam kaldırma işlemi yaparsanız kayıt defterini geçici dosyaları ve tercihleri kaldırmış olursunuz.
görev yöneticisi işlemlerden de tüm google chrome hizmetlerini durdurmaya zorlarsınız. daha sonra temiz kurulum yaparsınız eğer işletim sistemi kaynaklı sorun yoksa çalışması gerekir.

başka bir şey soruna sebep oluyorsa onu ayrıca incelemek gerekir.

iobit uninstaller gibi araçlarla tam kaldırma işlemi yaparsanız kayıt defterini geçici dosyaları ve tercihleri kaldırmış olursunuz.
görev yöneticisi işlemlerden de tüm google chrome hizmetlerini durdurmaya zorlarsınız. daha sonra temiz kurulum yaparsınız eğer işletim sistemi kaynaklı sorun yoksa çalışması gerekir.

başka bir şey soruna sebep oluyorsa onu ayrıca incelemek gerekir.
Her şey silinmiş halde eminim illa temiz kurulum mu yapmam lazım hocam zaten internetim çok az sıkıntı olur. Başka çözüm yolu var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı