E enes kırcan Centipat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 130 14 Ekim 2024 #1 Tek bir sekme açık ve durum bu şekilde.
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 enes kırcan dedi: Eki Görüntüle 2329089 Tek bir sekme açık ve durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Düzgün bir antivirüs programına taratın, pek normal değil gibi.
enes kırcan dedi: Eki Görüntüle 2329089 Tek bir sekme açık ve durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Düzgün bir antivirüs programına taratın, pek normal değil gibi.
E enes kırcan Centipat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 130 14 Ekim 2024 #3 KreBteX dedi: Düzgün bir antivirüs programına taratın, pek normal değil gibi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky a tarrattım birşey bulamadı. Kullandığım eklentiler.
KreBteX dedi: Düzgün bir antivirüs programına taratın, pek normal değil gibi. Genişletmek için tıkla... Kaspersky a tarrattım birşey bulamadı. Kullandığım eklentiler.
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 enes kırcan dedi: Kaspersky a tarrattım birşey bulamadı. Kullandığım eklentiler.Eki Görüntüle 2329091 Genişletmek için tıkla... Valla bilemedim, Malwarebytes'ı kaldırıp bir de öyle bakın isterseniz.
enes kırcan dedi: Kaspersky a tarrattım birşey bulamadı. Kullandığım eklentiler.Eki Görüntüle 2329091 Genişletmek için tıkla... Valla bilemedim, Malwarebytes'ı kaldırıp bir de öyle bakın isterseniz.
E enes kırcan Centipat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 130 14 Ekim 2024 #5 KreBteX dedi: Valla bilemedim, Malwarebytes'ı kaldırıp bir de öyle bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Düştü cpu kullanımı teşekkürler 5 sekme açık şuan .
KreBteX dedi: Valla bilemedim, Malwarebytes'ı kaldırıp bir de öyle bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Düştü cpu kullanımı teşekkürler 5 sekme açık şuan .