Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #11 Ceyhun_ dedi: Teşekkür ettim ☺ Genişletmek için tıkla... Opera GX kullan, şu anda en iyi tarayıcı.
Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 350 21 Nisan 2021 #12 Ceyhun_ dedi: Tamamdır sorun çözüldü. Şimdi biraz daha az CPU kullanıyor. YouTube reklam engelleyicisi yüzünden sanırsam. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü de yazsaydın keşke.
Ceyhun_ dedi: Tamamdır sorun çözüldü. Şimdi biraz daha az CPU kullanıyor. YouTube reklam engelleyicisi yüzünden sanırsam. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünü de yazsaydın keşke.
kirnrif Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 715 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #13 Charaa dedi: Opera GX kullan, şu anda en iyi tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıyosan bilgilerini şu an çok güzel çalıyorlar. Silinen üye dedi: Ben ESET Smart Security ile tarama yaptığımda Opera'dan trojan çıkmıştı, performans sorunum da vardı. Şu an Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi trojan olur ya da farklı kötü yazılımlar var içerisinde.
Charaa dedi: Opera GX kullan, şu anda en iyi tarayıcı. Genişletmek için tıkla... Opera kullanıyosan bilgilerini şu an çok güzel çalıyorlar. Silinen üye dedi: Ben ESET Smart Security ile tarama yaptığımda Opera'dan trojan çıkmıştı, performans sorunum da vardı. Şu an Firefox kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi trojan olur ya da farklı kötü yazılımlar var içerisinde.