A AduWer Kilopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 228 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2015 #1 İyi forumlar. Bu gün internette gezerken sahibinden, dh, vatan gibi sitelere girerken beni şöyle bir sayfaya yönlendiriyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
İyi forumlar. Bu gün internette gezerken sahibinden, dh, vatan gibi sitelere girerken beni şöyle bir sayfaya yönlendiriyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #2 Tarayıcımı güncellemek istiyorum dediğinizde sorunun çözülmesi gerek. Ne tepki veriyor ?
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #3 Adres bana güven vermedi. Bu adres Google'a mı ait? Virüs olma ihtimali var. Yine de yanlış bilgi vermeyeyim, daha deneyimli kişiler cevap verecektir.
Adres bana güven vermedi. Bu adres Google'a mı ait? Virüs olma ihtimali var. Yine de yanlış bilgi vermeyeyim, daha deneyimli kişiler cevap verecektir.
L L4P3TUS Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #4 Aynı sorun ile ben de karşılaştım yaklaşık 2-3 saat öncesinde hiç bir sorun yoktu. Virüs olma ihtimali var diye güncelleme yapmadım.
Aynı sorun ile ben de karşılaştım yaklaşık 2-3 saat öncesinde hiç bir sorun yoktu. Virüs olma ihtimali var diye güncelleme yapmadım.
Xurmirac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 1.768 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X | RX6700XT Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #5 Bende baya bir süredir yeni sekme açtığımda " Bu artık iflah olamaz " gibisinden bir hata ile karşılaşıyorum..
Bende baya bir süredir yeni sekme açtığımda " Bu artık iflah olamaz " gibisinden bir hata ile karşılaşıyorum..
Batuhanor Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2015 #6 Off. Yeni bir virüs arkadaşlar. Herkes de çıkıyor. Yeni baş belamız hayırlı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2015
GulaSor Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Haziran 2015 #7 Bende de var aynı sorun. Nasıl çözülecek? Kaldırdım tekrar kurdum fakat değişen bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2015
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 23 Haziran 2015 #8 Adwcleaner ve MBAM yükleyip tarama yapın.
hasta17 Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #9 biraz araştırdım javascprit'i kapatınca sorun ortadan kalkıyor sanırım google chrome güncelleştirmesi değil
biraz araştırdım javascprit'i kapatınca sorun ortadan kalkıyor sanırım google chrome güncelleştirmesi değil
theyatzki Kilopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2015 #10 chrome da javascript kapatılınca sorun çıkmıyor ama bu şekilde kullanmak mümkün değil, kesin çözüm bulmak gerekiyor. yukarıda bahsedilen Adwcleaner kurup tarama yaptırdım fakat düzeltmedi.
chrome da javascript kapatılınca sorun çıkmıyor ama bu şekilde kullanmak mümkün değil, kesin çözüm bulmak gerekiyor. yukarıda bahsedilen Adwcleaner kurup tarama yaptırdım fakat düzeltmedi.