Google Chrome Zorunlu Güvenlik Güncelleştirmesi

Mbam ile de sorun değişmedi, javascript alternatifi olarak dns değiştirildiğinde de sorun ortadan kalkıyor. Google dnsleri ile sorunsuz kullanabiliyorum şuan

Ben bu tarayıcıdan oldum olası nefret ettim bu yüzden 2 yıldır opera kullanıyorum size de öneririm.

Başlıktaki sorunu yaşayan arkadaşlar ne isteyeceğimi çoğunuz biliyorsunuz. Artık ben görmedi isem önerilerimi siz yaparsanız memnun olurum. Zamandan tasarruf etmiş oluruz.
İmzamdaki sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.
Başlıktaki sorun harici sorun yaşayan varsa yeni konu açıp etiketleyebilir.

Comodo tarayıcılarını yeterli sıklıkta güncellemiyor ve genelde eski çekirdek sürümleri kullanılıyor bu da güvenlik riskine yol açabiliyor.

Comodo DNS'e gelince DNS sorgularının log süresi ve log politikaları hakkında net bilgiyi sitesinde bulamadım. (İSS Superonline ise varsayılan DNSleri kullanmayı öneririm.)

Chrome'a bulaşan zararlıyı silmek için Norton Security ve Emsisoft Antimalware deneyebilirsiniz.
Eğer yeterli gelmez ise Kaspersky Rescue disk ş-ile bilgisayarı taratmanızı öneririm.

Aynı sorun bendede var. Avira ile Adw cleaner ile tarama yaptım düzelmedi. Kutucuğa tıkladım düzelmedi, add felan yazıyor. En son çare Combofix ile deneyeceğim. Oyunlarımıda mahfetti Tera Rising oynuyorum, launchere tıklayınca launcher açılmıyor bu açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Combofix denemek istedim fakat sistemim Windows 8.1 olduğundan desteklemedi. Başka yolu bilen var mı çıldırmak üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…