Çözüldü Google Chrome'a girer girmez atıyor

• Konuyu başlatan KS06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.626
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KS06

Kilopat
Bilgisayarımda kullandığım Google Chrome'a bir eklenti kurdum ve bu eklentiyi kapatmadan Chrome'u kapattığım için uygulamaya her giriş yapmaya çalıştığımda eklenti açık olduğundan direkt sayfa kapanıyor. (CTRL+t spamlamak da işe yaramadı) sadece hızlı bir şekilde gizli sekmeyi açarsam açabiliyorum orada eklentiler çalışmadığı için. Bu eklentiyi uygulamaya girmeden (sistem dosyalarından vs.) Kaldırmak mümkün müdür acaba? Ayrıca uygulamayı silip yüklemek aklıma geldi ama telefonum tamirde olduğundan tarayıcıdan WhatsApp Web'e giriyorum ve tekrar kurma işleminin bunu da götüreceğini düşündüğümden yapmak istemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eklentiler "C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions" içerisinde diye biliyorum. Bu klasörün içerisinden sıkıntı çıkaran eklentiyi bulup silebilirsin.
Eklentiler "C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions" içerisinde diye biliyorum. Bu klasörün içerisinden sıkıntı çıkaran eklentiyi bulup silebilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…