Çözüldü Google Chrome'a uBlock Origin kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba. Google Chrome'a uBlock Origin kurmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor ve "Chrome'a ekle" butonu pasif durumda:

Ekran-g-r-nt-s-2025-07-17-011853.png

Bu durumda ne yapılabilir? uBlock Origin benim yıllardan beri kullandığım ve en beğendiğim reklam engelleyici. Yine de kurmanın bir yolu var mı? Yoksa başka eklenti önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Google Chrome'a uBlock Origin kurmaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor ve "Chrome'a ekle" butonu pasif durumda:

Eki Görüntüle 2536675

Bu durumda ne yapılabilir? uBlock Origin benim yıllardan beri kullandığım ve en beğendiğim reklam engelleyici. Yine de kurmanın bir yolu var mı? Yoksa başka eklenti önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Chrome türevi ve reklam engelleyici başka bir tarayıcıya geçebilirsiniz. Brave öneririm. Ya da Firefox'a geçiş yapabilirsiniz. Chrome ile artık reklam engelleyicileri düzgün çalıştırmanız mümkün değil.

@The User 0 @tragedypf @xquerzy @gtc2007

Şimdilik AdBlock kurdum. En yüksek kullanıcılı alternatif oydu. Sizce iyi midir? Chrome sürümüm: 138.0.7204.157
Chrome tarayıcısının 138.x.xxxx.xxx sürümlerinde uBlockOrigin eklentisini kurmak mümkün (Ben de kullanıyorum.):

chrome://flags/#temporary-unexpire-flags-m137 bu "flag"i etkinleştirip tarayıcınızı yeniden başlatınız.
chrome://flags/#extension-manifest-v2-deprecation-warning [Devre Dışı]
chrome://flags/#extension-manifest-v2-deprecation-disabled [Devre Dışı]
chrome://flags/#extension-manifest-v2-deprecation-unsupported [Devre Dışı]
chrome://flags/#allow-legacy-mv2-extensions [Etkin] belirtmiş olduğum "flag"leri, karşısında yazdığı şekilde ayarlayınız. Daha sonra tarayıcınızı yeniden başlatınız.

Bu ayarları yaptıktan sonra uBlockOrigin eklentisini, Chrome Web Mağazası websitesinden yükleyebiliyor olmanız gerekiyor. Yapabilseniz de yapamasanız da geri bildirimde bulunmayı unutmayınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı