Google Chromecast 4K kumanda nasıl tamir ettirilir?

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 23 aralıkta Google chromecast 4K kumandalı aldım. Kumandası ocak 3 de sağ tarafa basma tuşu bozuldu. Bu sorunu nasıl çözerim acaba? Garanti gibi bir şey yok mu bu cihazlarda, götürebileceğim bir yer gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan dün sipariş ettim de benzer bir sorun yaşarsam ne yaptınız diye merak ettim. Teşekkür ederim.

Amazon trdeki satıcısı da sanırım aynıydı. Sorun olmuyor değiştiriyorlar. Amazon yurt dışı aldıysanız zaten sorun olmaz. Bu arada cihazdan memnunum. Güle güle kullanın şimdiden.

Amazon trdeki satıcısı da sanırım aynıydı. Sorun olmuyor değiştiriyorlar. Amazon yurt dışı aldıysanız zaten sorun olmaz. Bu arada cihazdan memnunum. Güle güle kullanın şimdiden.
Tr satışı olması lazım gelecekevimde ankara firması, sağolun umarım memnun kalırım. bazı yerlerde çok ısındığına dair şeyler okumuştum, siz USB çoklayıcı bağladınız mı yoksa düz cihazı mı kullanıyorsunuz ?

Düz cihazı bağladım. Normal elektronik cihaz kadar ısınıyor. Bende o firmadan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…