emirfaruk01 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer San Fierro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Bir arama yaptığımda her seferinde sayfanın üst kısmında bu sıralar resimdeki gibi 2 3 tane reklam çıkıyor. Bu normal mi? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (62).png 88 KB · Görüntüleme: 121 Ekran Görüntüsü (63).png 86,9 KB · Görüntüleme: 110
Bir arama yaptığımda her seferinde sayfanın üst kısmında bu sıralar resimdeki gibi 2 3 tane reklam çıkıyor. Bu normal mi?
Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 423 Makaleler 4 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #2 Adgurad ya da AdBlock kullan reklam falan kalmaz.
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 emirfaruk01 dedi: Bir arama yaptığımda her seferinde sayfanın üst kısmında bu sıralar resimdeki gibi 2 3 tane reklam çıkıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal değil çok fazla komple reklam gitsin istiyorsan AdGuard kullan.
emirfaruk01 dedi: Bir arama yaptığımda her seferinde sayfanın üst kısmında bu sıralar resimdeki gibi 2 3 tane reklam çıkıyor. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal değil çok fazla komple reklam gitsin istiyorsan AdGuard kullan.
emirfaruk01 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer San Fierro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #4 Brs_16 dedi: Adgurad ya da AdBlock kullan reklam falan kalmaz. Genişletmek için tıkla... AdBlock Plus kurulu. Diğer sitelerde reklam yok ama Chrome' da arama yaparken böyle sıkıntı oluyor. emirfaruk01 dedi: AdBlock Plus kurulu. Diğer sitelerde reklam yok ama Chrome' da arama yaparken böyle sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Brs_16 dedi: Adgurad ya da AdBlock kullan reklam falan kalmaz. Genişletmek için tıkla... King Of Legends dedi: Normal değil çok fazla komple reklam gitsin istiyorsan AdGuard kullan. Genişletmek için tıkla... AdBlock' u silip AdGuard kurdum sorun düzeldi teşekkürler. Son düzenleme: 10 Ocak 2021
Brs_16 dedi: Adgurad ya da AdBlock kullan reklam falan kalmaz. Genişletmek için tıkla... AdBlock Plus kurulu. Diğer sitelerde reklam yok ama Chrome' da arama yaparken böyle sıkıntı oluyor. emirfaruk01 dedi: AdBlock Plus kurulu. Diğer sitelerde reklam yok ama Chrome' da arama yaparken böyle sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... Brs_16 dedi: Adgurad ya da AdBlock kullan reklam falan kalmaz. Genişletmek için tıkla... King Of Legends dedi: Normal değil çok fazla komple reklam gitsin istiyorsan AdGuard kullan. Genişletmek için tıkla... AdBlock' u silip AdGuard kurdum sorun düzeldi teşekkürler.
SpaceXTesla Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 215 10 Ocak 2021 #5 Seninki en azından Türkçe bana gelen Rusça.
akincelik10 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #6 Bilgisayarında virüs olabilir bir kontrol et derim. Uzantıları gözden geçirmeyi de unutma.
emirfaruk01 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 Yer San Fierro Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #7 akincelik10 dedi: Bilgisayarında virüs olabilir bir kontrol et derim. Uzantıları gözden geçirmeyi de unutma. Genişletmek için tıkla... Evet asıl sorun virüsmüş. Şimdi tarattım bilgisayarımı 7 malware çıktı temizledikten sonra adblocksuz bile reklam çıkmadı.
akincelik10 dedi: Bilgisayarında virüs olabilir bir kontrol et derim. Uzantıları gözden geçirmeyi de unutma. Genişletmek için tıkla... Evet asıl sorun virüsmüş. Şimdi tarattım bilgisayarımı 7 malware çıktı temizledikten sonra adblocksuz bile reklam çıkmadı.