4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Ekim 2022 #1 Kolay gelsin. Normalde tüm verilerini görme kısmından görülüyordu. Sanırım güncelleme gelmiş. Artık bu bölümde sadece site ayarları gözüküyor (mikrofona erişim vs.). Çerezleri nasıl görebilirim?
Kolay gelsin. Normalde tüm verilerini görme kısmından görülüyordu. Sanırım güncelleme gelmiş. Artık bu bölümde sadece site ayarları gözüküyor (mikrofona erişim vs.). Çerezleri nasıl görebilirim?
Çözüm aquaporcy 3 Ekim 2022 Açık olan siteye ait çerezler, adres çubuğunun solundaki kilit işaretine bastığınız zaman çıkıyor diye biliyorum.
Açık olan siteye ait çerezler, adres çubuğunun solundaki kilit işaretine bastığınız zaman çıkıyor diye biliyorum.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 3 Ekim 2022 #2 Adres çubuğuna yazarsan görebilirsin. chrome://settings/content/all Artı 0 Eksi
KS KS 4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Ekim 2022 #3 dgknbzglu dedi: Adres çubuğuna yazarsan görebilirsin. chrome://settings/cookies Genişletmek için tıkla... Belirttiğin adrese girip de baktın mı? Önüme yine genel ayarlar geliyor. Bu ayardan Tüm site verilerine girince yine sadece izinleri görebiliyorum. Artı 0 Eksi
dgknbzglu dedi: Adres çubuğuna yazarsan görebilirsin. chrome://settings/cookies Genişletmek için tıkla... Belirttiğin adrese girip de baktın mı? Önüme yine genel ayarlar geliyor. Bu ayardan Tüm site verilerine girince yine sadece izinleri görebiliyorum.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 3 Ekim 2022 #4 chrome://settings/content/all Artı 0 Eksi
KS KS 4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Ekim 2022 #5 dgknbzglu dedi: chrome://settings/content/all Genişletmek için tıkla... Bak dostum, verdiğin adrese girince önüme şu ekran geliyor: Herhangi birisine tıklayınca da şu: Çerezlerin sadece sayısı gözüküyor. Tıklayamıyorum. Artı -1 Eksi
dgknbzglu dedi: chrome://settings/content/all Genişletmek için tıkla... Bak dostum, verdiğin adrese girince önüme şu ekran geliyor: Herhangi birisine tıklayınca da şu: Çerezlerin sadece sayısı gözüküyor. Tıklayamıyorum.
aquaporcy Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 665 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 3 Ekim 2022 #6 Açık olan siteye ait çerezler, adres çubuğunun solundaki kilit işaretine bastığınız zaman çıkıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Açık olan siteye ait çerezler, adres çubuğunun solundaki kilit işaretine bastığınız zaman çıkıyor diye biliyorum.
KS KS 4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 3 Ekim 2022 #7 aquaporcy dedi: Açık olan siteye ait çerezler, adres çubuğunun solundaki kilit işaretine bastığınız zaman çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İşte bu ya. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
aquaporcy dedi: Açık olan siteye ait çerezler, adres çubuğunun solundaki kilit işaretine bastığınız zaman çıkıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İşte bu ya. Teşekkürler.
yekta.zqwx Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #8 453476 dedi: İşte bu ya. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... tam olarak nerede adres çubuğu fotoğraf atarmısınız. Artı 0 Eksi
453476 dedi: İşte bu ya. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... tam olarak nerede adres çubuğu fotoğraf atarmısınız.
aquaporcy Kilopat Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 665 Çözümler 4 Yer Çanakkale Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF Gaming A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4050 140W, 24 GB 4800 MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 28 Ocak 2023 #9 yekta.zqwx dedi: tam olarak nerede adres çubuğu fotoğraf atarmısınız. Genişletmek için tıkla... Sayfanın linkinin yazdığı yer. Artı 0 Eksi
yekta.zqwx dedi: tam olarak nerede adres çubuğu fotoğraf atarmısınız. Genişletmek için tıkla... Sayfanın linkinin yazdığı yer.