Çözüldü Google Chrome'da "tarayıcınız, kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa Mihail

Hectopat
İyi sosyaller. Google Chrome'da durup dururken "tarayıcınız, kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir" yazısı geldi ve gitmiyor. Chrome'u sil yükle yaptım ama yine gitmedi. Bu yazıyı nasıl giderebilirim?

Çözüm
Yer işaretlerinde YouTube, Technopat Sosyal ve Google var. Eklentilerde Malwarebytes Browser Guard, Chrome remote desktop ve Shazam var.

Eki Görüntüle 2394704

Hmm anladım hocam.
Bu link ile sorunu çözmeniz muhtemel yapılış videosunu aşağıya koyacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca olmazsa diye diğer makaleleride aşağıya bırakıyorum.

Link 1
Link 2
Link 3
Babamın üzerine ev interneti.

-Windows ve tarayıcı güncellemelerini kontrol edin.

-Saat ve tarihinizi kontrol edin.

-Kayıt defterinizi açıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google bölümüne gelin Google bölümünün içindeki chrome klasörünü silin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız

-Google hesabınızdan çıkış yapıp girmeyi deneyiniz.

-Windows ve tarayıcı güncellemelerini kontrol edin.

-Saat ve tarihinizi kontrol edin.

-Kayıt defterinizi açıp HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google bölümüne gelin Google bölümünün içindeki Chrome klasörünü silin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

-Google hesabınızdan çıkış yapıp girmeyi deneyiniz.

Hepsini yaptım bir şey değişmedi.

Yer işaretlerinde YouTube, Technopat Sosyal ve Google var. Eklentilerde Malwarebytes Browser Guard, Chrome remote desktop ve Shazam var.

1736672878239.png

Eki Görüntüle 2394704

Hmm anladım hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Link 1
Link 2
Link 3

Son düzenleme:
Çözüm
Hmm anladım hocam.

Link 1
Link 2
Link 3

İşe yaradı hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı