Google Chrome'daki "Windows 10 sürümün yüklü olması gerekir" yazısı kalıcı olarak nasıl kaldırılır?

serdar1986

Hectopat
Daha fazla  
İşletim sistemimi Windows 10'dan Windows 8.1'e düşürdüm çünkü cihazım eski ve Windows 10 da aşırı yüklenme yapıyor HP Pavilion Ultrabook 15-B029st laptop kullanıyorum ilk satın aldığım da Windows 8 yüklü gelmişti şimdi Windows 8 desteği kesilecek yorumlarını yazacağınıza eminim ama arkadaşlar sistemim çok yetersiz şu an Windows 8 ile bilgisayarım rahatladı yani SSD ve RAM yükseltmesi yapsam da ben bu işletim sistemini kullanmak istiyorum. Google Chrome'deki bu uyarıyı kalıcı olarak nasıl kaldırabiliriz?
Adsız.png

İşletim sistemimi Windows 10'dan Windows 8.1'e düşürdüm çünkü cihazım eski ve Windows 10 da aşırı yüklenme yapıyor HP Pavilion Ultrabook 15-B029st laptop kullanıyorum ilk satın aldığım da Windows 8 yüklü gelmişti şimdi Windows 8 desteği kesilecek yorumlarını yazacağınıza eminim ama arkadaşlar sistemim çok yetersiz şu an Windows 8 ile bilgisayarım rahatladı yani SSD ve RAM yükseltmesi yapsam da ben bu işletim sistemini kullanmak istiyorum. Google Chrome'deki bu uyarıyı kalıcı olarak nasıl kaldırabiliriz?Eki Görüntüle 1596798
Uyarı pop-up olarak mı geliyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı