Google Chrome'u Silememek

MEFTUN01

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar reklam virüsü bulaştığı için Google Chromeyi silmek istiyorum fakat silemiyorum. Alttaki resimdeki hatayı veriyor. Ne yapmam gerekir?

Resim büyük olduğu için yüklenmiyor. Resimde yazan:Lütfen (windows 8 modunda olanlar dahil) Google Chrome pencerelerinin tümünü kapatın ve tekrar deneyin.

Kardeşim görev yöneticisine giriyorum hepsini kapatıyorum anında tekrar açılıyo hızına yetişemiyorum doğal olarak o yüzdende silemiyorum.

Kardeş güveli modda dene o zaman açılamaz zaten

Onu nasıl çalıştırcam.

Anladığım kadarıyla Win8 kullanıyorsunuz. Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat butonuna tıklayın. Gelen ekranda sorun gideri seçin ardından gelişmiş seçenekleri seçin.Sonra başlangıç ayarlarını seçin ve yeniden başlat butonuna tıklayın yeniden başlatınca karşınıza seçenekler gelecek güvenli mod olan sayıyı tuşlayın ve açılmasını bekleyin.

Basılı tutuyorum bişey çıkmıyor. Bu tuşa nerde iken basıcaz?

Kardeş, görev yöneticisi ile pek bence alakası yok. Control panele girip program Sil i seçip google chrome u bul ve ordan uninstall a bas ve istediklerini yap. Birde bende aynı sorunu yaşadım, chrome yerine opera kullan virus pencerelerini göstermiyor ve o chrome daki durumu yaratmıyor.

Her şeyden önce Google'a Reklam virüsü kaldırma, Tarayıcı reklam virüs temizleme, gibi terimler yazarak araştırmayı denesen olmaz mıydı? Zamanında kardeşimin bilgisayarına da Portakal sepeti reklam virüsü girmişti 2 saat sonunda tertemiz yapmıştım sistemi sadece Google'da araştırma yaparak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…