xClaush Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 494 Çözümler 3 18 Temmuz 2020 #1 Böyle bir şey mümkün mü?
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 18 Temmuz 2020 #2 xClaush dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bant genişliği derken indirme hızını mı kısıtlamak istiyorsun.
xClaush dedi: Böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bant genişliği derken indirme hızını mı kısıtlamak istiyorsun.
xClaush Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 494 Çözümler 3 18 Temmuz 2020 #3 Wake up Samurai dedi: Bant genişliği derken indirme hızını mı kısıtlamak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece indirme hızını değil. Örneğin youtube gibi platformlarda da kullanılacak maksimum oranı ayarlamak istiyorum.
Wake up Samurai dedi: Bant genişliği derken indirme hızını mı kısıtlamak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Sadece indirme hızını değil. Örneğin youtube gibi platformlarda da kullanılacak maksimum oranı ayarlamak istiyorum.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 18 Temmuz 2020 #4 xClaush dedi: Sadece indirme hızını değil. Örneğin youtube gibi platformlarda da kullanılacak maksimum oranı ayarlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... NetLimiter adlı uygulamaya bakabilirsin.
xClaush dedi: Sadece indirme hızını değil. Örneğin youtube gibi platformlarda da kullanılacak maksimum oranı ayarlamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... NetLimiter adlı uygulamaya bakabilirsin.