Merhaba, Google Chrome eski sürümlerini yüklemek istiyorum ve eski sürümler daha az RAM yiyor gibi şeyler duydum. Bu doğru mudur? Daha fazla mı, az mı kastırır? Bilgilerimi nasıl yedekleyip eski sürüm yüklediğimde ona aktarırım?
Merhaba, Google Chrome eski sürümlerini yüklemek istiyorum ve eski sürümler daha az RAM yiyor gibi şeyler duydum. Bu doğru mudur? Daha fazla mı, az mı kastırır? Bilgilerimi nasıl yedekleyip eski sürüm yüklediğimde ona aktarırım?
Hocam ben mesela anonim olmak istiyorsam Opera'yı kullanıyorum. Sadece Technopat'a bağlı, ama önemli banka işleri falan yaparken Chrome'u kullanıyorum sizde buna benzer bir şey yapabilirsiniz.
Chrome'un eski sürümünü yükleyemezsin hem yüklesen bile sen istemeden kendini güncelleyecektir. Eğer güncellemesini istemiyordan Chrome Update hizmetini kapatman gerek.