C cey07 Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Eylül 2023 #1 Bu cihazları nasıl silebilirim? Her şeyi denedim olmuyor. Ya da Google'a mail atmam mümkün mü?
noclip Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.795 Çözümler 7 22 Eylül 2023 #2 Play Store'da başka cihaz nasıl kaldırılır? Telefon değişikliği oldu, Play Store'da bir uygulamaya gelince "başka cihazlara yükle" deyip diğer telefonu da gösteriyor. Nasıl kaldırabilirim? www.technopat.net Geçende benim başıma geldi konu açmıştım. Sanırım böyle bir şey yeni çıkmış.
Play Store'da başka cihaz nasıl kaldırılır? Telefon değişikliği oldu, Play Store'da bir uygulamaya gelince "başka cihazlara yükle" deyip diğer telefonu da gösteriyor. Nasıl kaldırabilirim? www.technopat.net Geçende benim başıma geldi konu açmıştım. Sanırım böyle bir şey yeni çıkmış.
recept.karaduman Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 956 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 myaccount.google.com bu link üzerinden cihazlarım paneline erişin ordan kaldırabiliyorsunuz.
C cey07 Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Eylül 2023 #4 recept.karaduman dedi: myaccount.google.com bu link üzerinden cihazlarım paneline erişin ordan kaldırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Cihazlarınız bölümü var orada. Sadece cihazların oturumunu kapatabiliyorum, kaldıramıyorum. noclip dedi: Play Store'da başka cihaz nasıl kaldırılır? Telefon değişikliği oldu, Play Store'da bir uygulamaya gelince "başka cihazlara yükle" deyip diğer telefonu da gösteriyor. Nasıl kaldırabilirim? www.technopat.net Geçende benim başıma geldi konu açmıştım. Sanırım böyle bir şey yeni çıkmış. Genişletmek için tıkla... Evet. Attığınız bağlantıda ki şeyleri bende denedim bir türlü gitmiyor. Orada öyle kalması aşırı sinirimi bozuyor.
recept.karaduman dedi: myaccount.google.com bu link üzerinden cihazlarım paneline erişin ordan kaldırabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Cihazlarınız bölümü var orada. Sadece cihazların oturumunu kapatabiliyorum, kaldıramıyorum. noclip dedi: Play Store'da başka cihaz nasıl kaldırılır? Telefon değişikliği oldu, Play Store'da bir uygulamaya gelince "başka cihazlara yükle" deyip diğer telefonu da gösteriyor. Nasıl kaldırabilirim? www.technopat.net Geçende benim başıma geldi konu açmıştım. Sanırım böyle bir şey yeni çıkmış. Genişletmek için tıkla... Evet. Attığınız bağlantıda ki şeyleri bende denedim bir türlü gitmiyor. Orada öyle kalması aşırı sinirimi bozuyor.