Kadir7678 Hectopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Google Cloud ile aldığımız ücretsiz sunucuya nasıl torrent uygulaması kurup seed edebiliriz. Sunucunun upload hızı nasıldır? Bunu yapmak mümkün mü?
Google Cloud ile aldığımız ücretsiz sunucuya nasıl torrent uygulaması kurup seed edebiliriz. Sunucunun upload hızı nasıldır? Bunu yapmak mümkün mü?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #2 Yaparsın da 300$ krediyle ne yapacaksın?
Kadir7678 Hectopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 Silinen üye dedi: Yaparsın da 300$ krediyle ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettim. Param var diyelim. Yapmak istesem nasıl yapacağım. Terminalde çalışan torrent uygulaması var mı?
Silinen üye dedi: Yaparsın da 300$ krediyle ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Sadece merak ettim. Param var diyelim. Yapmak istesem nasıl yapacağım. Terminalde çalışan torrent uygulaması var mı?
I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 25 Ekim 2020 #4 Korsana destek yok(!)
E EgeT Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 212 25 Ekim 2020 #5 isimsizyerli dedi: Korsana destek yok(!) Genişletmek için tıkla... Torrent sadece korsan dosya indirmek için kullanılmaz.
isimsizyerli dedi: Korsana destek yok(!) Genişletmek için tıkla... Torrent sadece korsan dosya indirmek için kullanılmaz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #6 Kadir7678 dedi: Sadece merak ettim. Param var diyelim. Yapmak istesem nasıl yapacağım. Terminalde çalışan torrent uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Google Cloud denemediğim için fikrim yok. En son aws ile VPN yapmıştım başka da sunucu olayına girmedim.
Kadir7678 dedi: Sadece merak ettim. Param var diyelim. Yapmak istesem nasıl yapacağım. Terminalde çalışan torrent uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Google Cloud denemediğim için fikrim yok. En son aws ile VPN yapmıştım başka da sunucu olayına girmedim.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 29 Ekim 2020 #7 EgeT dedi: Torrent sadece korsan dosya indirmek için kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... İllegal olmayan ne paylaşılıyor?... Hiçbir şey.
EgeT dedi: Torrent sadece korsan dosya indirmek için kullanılmaz. Genişletmek için tıkla... İllegal olmayan ne paylaşılıyor?... Hiçbir şey.