Merhabalar, aylar önce Google Cloud'ı denemek istemiştim. Hesabımı açtım kredi kartı istedi silerim zaten diye verdim. Fakat şu an hesabımı silemiyorum. Kredi kartımı da kaldıramıyorum, en az bir adet ödeme yöntemi olması gerekiyor. pay.google.com'da böyle bekliyor. 3-4 aydır 0, 00TL işlem gözüküyor zaten para çekmemiş ama temkinli olmakta fayda var. Nasıl silebilirim?
Merhaba, aylar önce Google Cloud'ı denemek istemiştim. Hesabımı açtım kredi kartı istedi silerim zaten diye verdim. Fakat şu an hesabımı silemiyorum. Kredi kartımı da kaldıramıyorum, en az bir adet ödeme yöntemi olması gerekiyor. pay.google.com'da böyle bekliyor. 3-4 aydır 0, 00TL işlem gözüküyor zaten para çekmemiş ama temkinli olmakta fayda var. Nasıl silebilirim?
Google Cloud Platform, Google ile aynı altyapıda uygulamalar, web siteleri ve hizmetler oluÅturmanıza, bunları daÄıtmanıza ve ölçeklemenize olanak verir.
console.cloud.google.com
burdan girip sağdaki 3 alt alta noktaya basıp, projeleri sileceksiniz, (proje id istiyor projelerin üstüne tıklayıp kopyalayın idyi silin 1 aya siliniyor bende şimdi çözdüm 6 ay ödedik)
Ücretsiz denemesini kullanmıştım. Sonrasında projeyi kapatmamışım abonelik devam etmiş. Hesabın birinde proje 4 senedir açık olduğu halde ücret gösterilmiyor. Diğer bir hesapta yine proje açık kalmış, bunda ise her ay benden 365 TL para çekmek istemiş. Sadece 365 TL borcum mu var yoksa her ay 365 tl üzerine mi binmiş anlamadım. Binmişse yaklaşık 20 bin lira borçla karşılaşıyorum. O hesapta abonelikte iptal edilemiyor
Ücretsiz denemesini kullanmıştım. Sonrasında projeyi kapatmamışım abonelik devam etmiş. Hesabın birinde proje 4 senedir açık olduğu halde ücret gösterilmiyor. Diğer bir hesapta yine proje açık kalmış, bunda ise her ay benden 365 TL para çekmek istemiş. Sadece 365 TL borcum mu var yoksa her ay 365 TL üzerine mi binmiş anlamadım. Binmişse yaklaşık 20 bin lira borçla karşılaşıyorum. O hesapta abonelikte iptal edilemiyor.
Yavuz hocamın dediği gibi oradan girerek projeleri kaldır, yan sekmede ödeme yeri var oradan da iptal et ödeme hesabını sonlandır gibi bir şey olması gerekiyor. Borç durumuda olacağını sanmıyorum. Farklı bir sanal kart oluşturup oraya da yetersiz limit vererek de halledebilirsin. Ancak önceliğin ödeme hesabını sonlandırman olacaktır.
Şimdi benden para çekmeye çalıştı kartta para yok diyelim gelip tahsil mi edecekler yoksa hizmet mi kesilir içinde para olmayan bir kartla denemeye girdim bugün sildim şimdi.
Şimdi benden para çekmeye çalıştı kartta para yok diyelim gelip tahsil mi edecekler yoksa hizmet mi kesilir içinde para olmayan bir kartla denemeye girdim bugün sildim şimdi.