3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 19 Ağustos 2021 #1 GCP'den Free Tier sunucu aldım. DeneyapKart Kamera(ESP32 Cam ile eş değer diye biliyorum) WebSocket için. Node ile sunucuyu kuruyorum ancak bağlantı kuramıyorum. Yardımcı olur musunuz? @24099 @SideWinder
GCP'den Free Tier sunucu aldım. DeneyapKart Kamera(ESP32 Cam ile eş değer diye biliyorum) WebSocket için. Node ile sunucuyu kuruyorum ancak bağlantı kuramıyorum. Yardımcı olur musunuz? @24099 @SideWinder
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Ağustos 2021 #2 ESP32 Cam ile eş değer değil. Kütüphanelerimiz ve dolayısıyla kodumuz farklı. Tam olarak nerede bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Ayrıca kodlarını paylaşabilir misin? Artı 0 Eksi
ESP32 Cam ile eş değer değil. Kütüphanelerimiz ve dolayısıyla kodumuz farklı. Tam olarak nerede bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Ayrıca kodlarını paylaşabilir misin?
KS KS 3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 19 Ağustos 2021 #3 SideWinder dedi: ESP32 Cam ile eş değer değil. Kütüphanelerimiz ve dolayısıyla kodumuz farklı. Tam olarak nerede bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Ayrıca kodlarını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... ThatProject/ESP32CAM_Projects/ESP32_CAM_GoogleCloudServer/CameraWeb at master · 0015/ThatProject *That Project's project repository. Contribute to 0015/ThatProject development by creating an account on GitHub. github.com ThatProject/ESP32CAM_Projects/ESP32_CAM_GoogleCloudServer/NodeServer at master · 0015/ThatProject *That Project's project repository. Contribute to 0015/ThatProject development by creating an account on GitHub. github.com Burada kodlar. SideWinder dedi: ESP32 Cam ile eş değer değil. Kütüphanelerimiz ve dolayısıyla kodumuz farklı. Tam olarak nerede bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Ayrıca kodlarını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bakmanız mümkün mü? Google cloud sorununu çözdüm ama kodlar çalışmıyor sanırım. Son düzenleme: 20 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: ESP32 Cam ile eş değer değil. Kütüphanelerimiz ve dolayısıyla kodumuz farklı. Tam olarak nerede bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Ayrıca kodlarını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... ThatProject/ESP32CAM_Projects/ESP32_CAM_GoogleCloudServer/CameraWeb at master · 0015/ThatProject *That Project's project repository. Contribute to 0015/ThatProject development by creating an account on GitHub. github.com ThatProject/ESP32CAM_Projects/ESP32_CAM_GoogleCloudServer/NodeServer at master · 0015/ThatProject *That Project's project repository. Contribute to 0015/ThatProject development by creating an account on GitHub. github.com Burada kodlar. SideWinder dedi: ESP32 Cam ile eş değer değil. Kütüphanelerimiz ve dolayısıyla kodumuz farklı. Tam olarak nerede bağlantı sorunu yaşıyorsunuz. Ayrıca kodlarını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam bakmanız mümkün mü? Google cloud sorununu çözdüm ama kodlar çalışmıyor sanırım.