Google Cloud yerine bilgisayarı kullanmak mümkün mü?

Birisiokadar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
iCloud ve Google'de 2TB depolama satın aldım mecburen. Bilgisayarımda terabaytlarca boş yerim var. Erişimi kolay olacak şekilde bu iCloud ve Google'daki fotoğrafları ona aktarıp istediğim zamanda telefondaki bir uygulamadan erişebileceğim bir düzen yapmak mümkünmüdür?

Son düzenleme:
iCloud ve Google'de 2TB depolama satın aldım mecburen. Bilgisayarımda terabaytlarca boş yerim var. Erişimi kolay olacak şekilde bu iCloud ve Google'daki fotoğrafları ona aktarıp istediğim zamanda telefondaki bir uygulamadan erişebileceğim bir düzen yapmak mümkünmüdür?
Keenetic modemlerde webdav özelliği var. Belki işinizi görür. (Modeme usb hdd takıyorsunuz.)
Çok teknik bilgiye sahip değilim. Araştırırsınız.

Pc ye düşünüyorsanız. Sabit ip almanız gerekebilir.

Syncthing aracını kullanabilirsin. Bu araç için rehber hazırlıyordum ama şu an taslak halinde. LAN (yerel ağ) üzerinden internetsiz aktarım mümkünken modemden port açarak, bilgisayarını da sunucu olarak kullanıp uzakta da olsan bütün servislerden bağımsız uçtan uca şifreleme ile dosya eşitleyip yedekleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı