King Stannis Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Ya bu Darkweb'te sürekli aşağıda bıraktığım gibi saçma saçma sonuçlar çıkıyor hayır orada çıkan şifreleri de kullanmıyorum. Ne yapmam lazım? Korkmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Ya bu Darkweb'te sürekli aşağıda bıraktığım gibi saçma saçma sonuçlar çıkıyor hayır orada çıkan şifreleri de kullanmıyorum. Ne yapmam lazım? Korkmalı mıyım?
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 674 Çözümler 3 25 Haziran 2025 #2 Korkmanıza gerek yok bana da geliyor. Şifreniz aynı olsa bile 2 aşamalı doğrulama varsa şifreyle giremezler.
Korkmanıza gerek yok bana da geliyor. Şifreniz aynı olsa bile 2 aşamalı doğrulama varsa şifreyle giremezler.
King Stannis Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 bigcherry dedi: Korkmanıza gerek yok bana da geliyor. Şifreniz aynı olsa bile 2 aşamalı doğrulama varsa şifreyle giremezler. Genişletmek için tıkla... oh içim rahatladı sağolun
bigcherry dedi: Korkmanıza gerek yok bana da geliyor. Şifreniz aynı olsa bile 2 aşamalı doğrulama varsa şifreyle giremezler. Genişletmek için tıkla... oh içim rahatladı sağolun