rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2017 #1 Bildiğiniz üzere Google DNS en hızlı DNS fakat ben bu DNS'i ayarlardan kaldırdığımda daha hızlı çalışıyor. Bu DNS artık kullanımda olmayabilir mi ya da benim laptopumda bi çeşit sorun mu var? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2017
Bildiğiniz üzere Google DNS en hızlı DNS fakat ben bu DNS'i ayarlardan kaldırdığımda daha hızlı çalışıyor. Bu DNS artık kullanımda olmayabilir mi ya da benim laptopumda bi çeşit sorun mu var?
Cpt. Price Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 478 Çözümler 2 7 Eylül 2017 #2 Çözüm basit: Kullanmayacaksın. VPN yada Başka DNS kullan.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #3 Cpt. Price dedi: Çözüm basit: Kullanmayacaksın. VPN yada Başka DNS kullan. Genişletmek için tıkla... Allah Allah işe bak yav? Ben nedenini sordum, yukarda da kullanmadığımı söyledim zaten.
Cpt. Price dedi: Çözüm basit: Kullanmayacaksın. VPN yada Başka DNS kullan. Genişletmek için tıkla... Allah Allah işe bak yav? Ben nedenini sordum, yukarda da kullanmadığımı söyledim zaten.