Çözüldü Google Documents nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Balıkesir
Arkadaşlar bana Google Documents üzerinden bir dosya geldi. Bunun üzerinde bir işlem gerçekleştirmem gerekiyor. Tıkladıktan sonra yazmaya çalışıyorum ama olmuyor. Yardım edebilir misiniz?

Çözüm
Arkadaşlar bana Google Documents üzerinden bir dosya geldi. Bunun üzerinde bir işlem gerçekleştirmem gerekiyor. Tıkladıktan sonra yazmaya çalışıyorum ama olmuyor. Yardım edebilir misiniz?
Dosyayı gönderen arkadaş büyük ihtimalle direk linki kopyalamış, düzenleyen rolü vermemiş.

Sağ üstten Paylaş'a tıklamasını isteyin,

Sonrasında buradaki ekrandan sizin kullanıcınıza Düzenleyen rolü versin.
Aslında benim dediğim çözüm bu makalede de yer alıyor, neden kızgın attınız ki? Ben de yeni gördüm. @Ömer Emin @iloveichigo @Lord Raiden
Dosyayı gönderen arkadaş büyük ihtimalle direk linki kopyalamış, düzenleyen rolü vermemiş.

Sağ üstten Paylaş'a tıklamasını isteyin,

Sonrasında buradaki ekrandan sizin kullanıcınıza Düzenleyen rolü versin.
Aslında benim dediğim çözüm bu makalede de yer alıyor, neden kızgın attınız ki? Ben de yeni gördüm. @Ömer Emin @iloveichigo @Lord Raiden

Son düzenleme:
Çözüm
ben atmadım ama bazı arkadaşlar kızmış o mesajıma)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…